Zlatan Ibrahimovicin ura ohi?

Torstaina Euroopan liigan ottelussa Manchester United vastaan Anderlecht loukkaantuneen Zlatan Ibrahimovicin uran pelätään olevan ohi.

Loukkaantuminen tapahtui puskuyrityksen jälkeen, kun Ibrahimovic kaatui maahan jalka täysin suorana. Peli oli jo tuolloin jatkoajalla. Rytäkässä Ibrahimovicin oikean polven etu- ja takaristisiteet menivät poikki.

Mediatietojen mukaan Ibrahimovic joutuu olemaan poissa pelikentiltä useita kuukausia. Luultavasti ruotsalainen on pelikunnossa vasta ensi vuoden tammikuussa. Manchester United on ilmoittanut, että tarkka toipumisaika on tiedossa vasta kuntoutussuunnitelman laatimisen jälkeen.

Huhujen mukaan Manchester United olisi jo päättänyt, ettei Zlatan Ibrahimovicille tarjota enää jatkosopimusta. Lähteen mukaan seura kuitenkin hoitaa ruotsalaispelaajan kuntoutuksen loppuun asti.

Lähde: Mirror

 

One thought on “Zlatan Ibrahimovicin ura ohi?

  • 24.4.2017 at 23:26
    Permalink

    Huij sentään. musulmaani Ibrahimovicinin ura on ohi? Soitetaanko 112 ja huudetaan kerta kiellon päälle musujen ja ateistien mieliksi, ALLUNPERSE forever!!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.