Petteri Orpo moittii juhlarahaa, jonka on itse hyväksynyt – Missä logiikka?

Suomen rahapaja on julkaissut kuvat ja tiedot Ilkka Suppasen suunnittelemasta Kansalaissota-juhlarahasta, jonka ennakkomyynti alkaa 4. toukokuuta. Kyseinen raha on ensimmäinen osa Itsenäisyyden vuosikymmenet -rahasarjasta, jossa julkaistaan yhteensä viisi juhlarahaa vuosien 2017-2019 aikana.

Kansalaissota-juhlaraha aiheutti saman tien somekohun, sillä rahan kääntöpuolen kuvitus versioi kuvaa punaisten joukkoteloituksesta Tammisaaren läheltä. Myös valtiovarainministeri Petteri Orpo otti rahaan kantaa Twitterissä.

Hupaisaksi asian tekee se, että juhlarahan on hyväksynyt 7. huhtikuuta valtiovarainministeriö, ja kyseisen asetuksen allekirjoittajana on Petteri Orpo itse.

Katso kuva kyseisestä rahasta Rahapajan sivulta.

 

Lähteet: Kauppalehti, MTV

 

3 thoughts on “Petteri Orpo moittii juhlarahaa, jonka on itse hyväksynyt – Missä logiikka?

 • 25.4.2017 at 16:47
  Permalink

  Petturi Orpo on mauton. Toivon että hänet vedetään…pois.

  Reply
 • 25.4.2017 at 18:07
  Permalink

  Pettureille petturin kohtalo.

  Reply
 • 25.4.2017 at 19:28
  Permalink

  Koska selvästikkään vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee niin voisi kysyä perinteisen kysymyksen:”Oletko koskaan vaihtanut kättä niin nopsaan että k**li ei huomaa mitään?” Jos edes joku elin tietäisi mitä tapahtuu.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.