Case Mustang: korjaamon vastine

Uutisoimme muutama päivä sitten tapauksesta, jossa korjaamolle autonsa jättänyt Mustangin omistaja epäili Facebookissa, että hänen autollansa on ajeltu luvatta ja kolaroitu liikenteessä. Alkuperäinen juttumme on tässä:

Kyseinen korjaamo on nyt julkaissut asiaan oman vastineensa Facebookissa runsaan kuvamateriaalin kera. Julkaisemme kuvan ja tekstin korjaamon luvalla. Teksti kuuluu näin:

”Lyhyt tiivistelmä

– 10.4.2017 auto on jätetty korjaamoon auton omistajan isän toimesta
– 11.4.2017 on tapahtunut liikennerikkomus. (tarkempi selostus kuvineen alempana)
– Auton omistajalle (jatkossa AO) ilmoitettu asiasta heti. Hän saapui paikan päälle SVT:n tarkastajan kanssa
– Yrityksen omistaja (jatkossa YO) myönsi/ otti vastuun kaikesta kiistämättä ja yritti sopia jatkomenettelystä tarjoamalla:
o Auton täydellinen remontti entiselleen yrityksen piikkiin tai
o Korvata kaikki bonus- ja omavastuumenetykset, mikäli AO päättää korjauttaa autonsa omasta kasko-vakuutuksesta (YO allekirjoitti AO:n esittämän sitoumuksen, joka on liitteenä kuvana)
o Lisäkorvauksena on tarjottu auton ylimaalaus kaupan päälle
– SVT:n tarkastaja ollessaan paikalla korosti, että hän on suullisen ehdotuksen todistaja
– Rikosilmoitus tapahtuneesta on tehty AO toimesta
– Tutkinnan päätös on saatu 19.04.2017 (liitteenä kuvana)
– YO on laatinut alustavan korjauskustannusarvion, jota vakuutusyhtiö hyväksyi

HUOM! Tällä hetkellä auto on varavanteella ja sitä on siirretty työntämällä lähemmäs tolppaa malliksi, jotta saisi osat kohdistettua.

Tapauksen kuvaus

Hallin nosto-oven ulkopuolella on todella jyrkkä nousutie (mäki) halliin (kuva liitteenä), joka edellyttää kaasupolkimen normaalia tehompaa käyttöä, kuten yleensä mäkeen nousun yhteydessä tapahtuu auton lähtiessään liikkeelle. Kaasupoljin takertui/jumiutui kumimaton uritettuun pintaan (kuvat liitteenä), jonka seurauksena on vahinko. Huomioon ottaen, että kyseinen kulkuneuvo on super-tehokas (yli 300 hevosvoimaa, automaatti), se lähti liikkeelle todella nopeasti, ns hyppäsi itsensä alta eteenpäin ja törmäsi etukulmalla hallissa olevaan palo-oven tukitolppaan. Iskuvoimalla autoa heitetty hieman taakse vasemmalle, jolloin se osui B-pilarilla autonosturin pilariin. (kuvat liitteenä).

Auton vahingot

– Oikea etulokasuoja ja ajovalo vaihtoon
– Etupuskuri vaihtoon
– Vasen ovi ja takalokasuoja vaihtoon
– Sivupeili vaihtoon
– Oikea a-pilari oikaisu
– Alatukivarsi oikea vaihtoon
– Etupyörä oikea vaihtoon
– Auton kori ja alusta ovat täysin ehjiä
– Maalaus
– Alustan mittaus
– Nelipyöräsuuntaus

Yrityksen tausta

Yrittäjät ovat yli 20 vuotta Suomessa asuneet, suomen tutkinnon ja kansalaisuuden omaavat syntyperäiset venäläiset. Yritys on toiminut markkinalla vuodesta 2008. Yhteistyössä pienten, keskisuurten ja suurten suomalaisten yritysten ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Emme peitä kasvojamme vaan meillä on kunnia toimia avoimesti ja rehellisesti. Myönnämme virheemme silloinkin kun syynä olisi inhimillinen tekijä tai force major, tai mikä tahansa muu.
JT CarColor Oy, Isonkivenkuja 4, 04300 Tuusula. 040 7062751. Y-2204632-5

Vastuuvakuutus ja saneerausmenettely (asiasta kiinnostuneille)

Yrityksessä ei ole toistaiseksi voimassa olevaa vastuuvakuutusta kesällä 2016 aloitetun saneerausmenettelyn vuoksi. Maaliskuussa 2017 menettely on onnistuneesti päättynyt ja maksusuunnitelma on vahvistettu. JT CarColor Oy jatkaa kannattavaa toimintansa terveellisissä olosuhteissa. Valitettavasti nimenomaan tähän ajankohtaan kävi ”tuuri” ym vahingon kanssa, muttei yritys ole kiistämässä vastuunsa tapahtuneesta millään tavalla.

P.S. Olemme erittäin pahoillamme, että tämä tapahtui meille, meidän tiloihin ja yrittäjälle, eikä auton omistajalle tiellä, ruuhkassa (missä tahansa), mikä on edelleen mahdollista, jos mattoa ei vaihdeta.”

Katso loput kuvat yrityksen Facebook-päivityksestä.

 

2 thoughts on “Case Mustang: korjaamon vastine

  • 26.4.2017 at 14:02
    Permalink

    Niinkuin aiemman jutun yhteydessä arvelin, tähän on selvä syy. Tuuli ei heittänyt ovea, vaan etukulma käänsi auton toiseen palkkiin.

    Omistaja panikoi ja lietsoi vihaa ihan syyttä. Oma kapeakatsantoinen näkemys todistaa ettei kyseinen henkilö ole tehnyt töitä vastaavissa pajoissa. Ja jos suullisen kertomuksenkin jälkeen vielä oli sitä mieltä että autolla on luvatta ajettu, niin tyhmyys siitä ettei ole ymmärtänyt edes peruskoulun fysiikkaa, paistaa otsalta. Ei kai näin tyhmiä ihmisiä voi olla olemassa. Vai voiko?

    Reply
  • 28.4.2017 at 21:09
    Permalink

    niin varmaan. mites tuo etuvanne on vaihtunut vararenkaaseen? jaetuissa kuvissa oli alu vanne joka oli tuhannen paskana

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.