Pohjois-Korea järjesti kaikkien aikojen suurimman tykistöharjoituksen

 Pohjois-Korea kehuskeli keskiviikkona suurimmalla koskaan pidetyillä tykistöharjoituksellaan. Rannalle oli kerätty satoja tykkejä.

Pohjois-Korea kehuskeli keskiviikkona suurimmalla koskaan pidetyillä tykistöharjoituksellaan.

– Rohkeat tykkimiehet iskivät armotta maaleihin erittäin tarkalla tulellaan, runoili valtiollinen KCNA-uutistoimisto. Mukana oli myös sukellusveneitä, jotka tekivät hyökkäyksiä torpedoilla oletettuja vihollisaluksia vastaan.

Kiina rauhoittelee tilannetta

Kiinan ulkoministeri Wang Yi vaati keskiviikkona USA:n ja Etelä-Korean sotaharjoitusten lopettamista. Wang sanoi, että myöskään rajan eteläpuolella meneillään oleva sotilaallinen pullistelu ei ole YK:n päätösten hengen mukainen.

Turvallisuus on tällä hetkellä heikolla pohjalla. On olemassa suuri vaara, että syttyy uusi konflikti minä hetkenä hyvänsä. Pyydämme kaikkia osapuolia harkitsevaisuuteen ja pidättymään teoista tai sanoista, jotka voisivat johtaa uusiin provokaatioihin.

 

One thought on “Pohjois-Korea järjesti kaikkien aikojen suurimman tykistöharjoituksen

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.