Jännitteet Pohjois-Koreassa: Trump varautuu pahimpaan

Presidentti Donald Trump kertoo haastattelussa, että jännitteiden lisääntyessä Pohjois-Korean kanssa, on Yhdysvaltojen varauduttava pahimpaan.

Trump kertoi Washington Examinerille, että hän näkee Kim Jong-unin erittäin uhkaavana. ”Meidän on oltava valmiita tekemään se, mitä meidän täytyy tehdä. Emme voi antaa tämän jatkua.” -Trump sanoi.

Erillisessä haastattelussa Trump kieltäytyi sulkemasta pois sotilaallisia toimia Korean niemimaalla. Yhdysvaltojen kansallinen turvallisuusneuvonantaja H.R. MCMaster kertoi, että Yhdysvalloille on tärkeää kohdata Kim Jong-unin hallinto.

Kuitenkin Trumpin hallinto, kongressi ja kansainvälinen yhteisö harkitsevat edelleen useita vaihtoehtoja jännitteiden jäähdyttämiseksi Pohjois-Koreaan.

Lähde: foxnews.com

One thought on “Jännitteet Pohjois-Koreassa: Trump varautuu pahimpaan

  • 2.10.2017 at 15:43
    Permalink

    P-Korean mulkero johtaja jos erehtyy aloittamaan pommittelun, varmistaa oman ja muutaman miljoonan muun maamiehensä hengenlähdön. Eikä se vie edes tunteja.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.