Harjavallassa työkaverit pelastivat kaverinsa hengen

Harjavallan suurteollisuuspuistossa tapahtui paha onnettomuus, kun 200 tonnia sulaa kuparia pääsi valumaan lattioille valtoimenaan. Sula kuparimassa virtasi lattiaa pitkin ja lopulta tukki valvontahuoneen oven.

valvontahuoneessa ollut päivystäjä ei päässyt huoneesta ulos, jolloin neuvokkaat työkaverit tajusivat puhkaista valvontahuoneen takaseinään reiän josta päivystävä kaveri saatiin ulos.

Sulan kuparin kuumuudesta kertoo se, että korkean hallin alakatto syttyi kuumuudesta palamaan.

Myös hallissa ajanut trukkikuski koki jänniä hetkiä sulan massan sulattaessa trukista renkaat. Kuski pääsi kuitenkin turvaan omin avuin. Molemmat miehet vietiin jatkotutkimuksiin, heidän hengitettyä kuumia palokaasuja. Onnettomuus sattui sunnuntaina kello 23.

(Artikkelikuva ei liity tapaukseen)

Asiasta kertoi SatakunnanKansa

One thought on “Harjavallassa työkaverit pelastivat kaverinsa hengen

  • 2.5.2017 at 23:53
    Permalink

    Tosimies toimii eikä soita 112.een. Ne puntinnostajat eivät kuitenkaan olisi päässeet puoleen tuntiin paikalle. Ja sittenkin olisi kyselty että missä on sprinklerit ja missä on palovaroittimet.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.