Paljastus: Iranilainen terroristi viettää playboyn elämää Lontoossa sosiaalietuuksilla

4

Iranin suurlähetystöön tehdystä iskusta vankeustuomionsa kärsinyt terroristi nauttii nyt playboy-elämäntyylistä, jonka rahoittaa sosiaalietuuksilla. Häntä ei voida karkottaa ihmisoikeuslainsäädännön takia.

61-vuotias Fowzi Nejad on yksi kuudesta asemiehestä, jotka vuonna 1980 tunkeutuivat Iranin suurlähetystöön Länsi-Lontoossa ja tappoivat panttivangin. Hän on terroristeista ainoa, joka selviytyi hengissä iskua seuranneesta piirityksestä. Häntä ei kuitenkaan ei voida lähettää Iraniin ihmisoikeuslainsäädännön vuoksi, vaan hän viettää nykyään leppoisaa elämää Peckhamissa Lontoon eteläpuolella brittiläisten sosiaalietuuksien turvin.

Ketjupolttajaksi tiedetty Nejad pääsi vapauteen vuonna 2008 vietettyään vankilassa 28 vuotta.  Hänestä tuli tukikelpoinen kolme vuotta sitten.

Nejadin ystävä kertoi The Sunille: ”Hän elää sosiaalietuuksilla, joita hän saa huonon selän vuoksi. Hän rakastaa West Endin yöelämää ja hänellä on silmää naiskauneudelle. Hän sanoo: ’Lähdin ulos, join ja sain p****a’. Se on oikeaa playboy-elämäntapaa ja hän rakastaa sitä.”

Nejad ja viisi muuta aseistautunutta terroristia tunkeutuivat Länsi-Lontoossa sijaitsevaan suurlähetystöön huhtikuussa 1980, vaativat itsenäisyyttä osalle Etelä-Irania ja ottivat 26 panttivankia.

He tappoivat yhden panttivangin kuuden päivän jälkeen, minkä johdosta pääministeri Margaret Thatcher määräsi erikoisjoukot hyökkäämään rakennuksen. Toinen panttivanki menehtyi hyökkäyksessä.

Nejad yritti piiloutua panttivankien joukkoon, mutta hän jäi kiinni ja hänet tuomittiin vankilaan murhan suunnittelusta, panttivankien ottamisesta, tuliaseen hallussapidosta ja kahdesta taposta.

Nejadin helposta elämästä Peckhamissa on kerrottu aiemminkin. Jo vuonna 2008 eräs tietolähde kertoi Daily Mailille: ”Hän herää tavallisesti klo 8 mennessä. Hän on huippukunnossa ja voi mennä juoksemaan tai kuntosalille. Iltapäivällä hän saattaa käydä työvoimatoimistossa tai mennä katselemaan nähtävyyksiä ympäri Lontoota.”

”Hän elää todella hyvää elämää. Hän on todella iloinen vapaudestaan, ja tekee kierroksia Lontoon alueella. Hänestä ei ole mitään harmia, mutta on alueita, joihin hän ei voi mennä, esimerkiksi Iranin suurlähetystö. ”

Lähde lisäsi: ”Hän ymmärsi täysin, että hän teki väärin. Hän on pyytänyt anteeksi ihmisiltä, jotka joutuivat osallisiksi hänen tekoihinsa. Hän on täydellisen uudestisyntynyt mies.”

Nejadin vapauttaminen kahdeksan vuotta sitten aiheutti vihamielisiä vastalauseita mm. piirityksestä selvinneiden panttivankien taholta.

Terroristien panttivankina ollut poliisi Trevor Lock kirjoitti hallitukselle vastustaen Nejadin vapauttamista: ”Hän ei saa jäädä asumaan tähän maahan. Hän tulee elämään veronmaksajien kustannuksella.”

Sisäministeriö totesi, ettei se voi kommentoida asiaa, mutta eräs sisäpiiriläinen paljasti, että Nejad on oikeutettu täyteen valikoimaan etuja, kuten ilmainen asuminen, verotukselliset edut ja työttömyyskorvaukset, jotka voivat olla yli 1000 puntaa kuukaudessa.

Lähde: Daily Mail

4 KOMMENTIT

  1. Suomalaiset sosiaalietuudet tuskin häviävät britannialaisille. Suomen runsaskätisistä sosiaalietuuksista nauttimaan otti PettUri Orpo syksyllä 2015 kymmeniä tuhansia nuoria miehiä Tornionjoen yli, jotka hän Dublinin sopimuksen perusteella olisi kaikki voinut välittömästi käännyttää turvalliseen maahan Ruotsiin. Sivumennen mainittuna Orpon puoliso on mukana pakolaisbusineksessa; siitä kerrotaan suraavan artikkelin loppuosassa: http://mvlehti.net/2016/02/17/vielako-joku-uskoo-pakolaisten-invaasion-olevan-spontaania/

    Orpon muista toimista kerrotaan artikkelissa ”Totuus Petteri Orposta – korruptoitunut ammattivalehtelija.”,
    https://suomimedia.wordpress.com/2016/08/13/totuus-petteri-orposta-korruptoitunut-ammattivalehtelija/

  2. Suomalaiset sosiaalietuudet tuskin häviävät britannialaisille. Suomen runsaskätisistä sosiaalietuuksista nauttimaan otti PettUri Orpo syksyllä 2015 kymmeniä tuhansia nuoria miehiä Tornionjoen yli, jotka hän Dublinin sopimuksen perusteella olisi kaikki voinut välittömästi käännyttää turvalliseen maahan Ruotsiin. Sivumennen mainittuna Orpon puoliso on mukana pakolaisbusineksessa; siitä kerrotaan suraavan artikkelin loppuosassa: http://mvlehti.net/2016/02/17/vielako-joku-uskoo-pakolaisten-invaasion-olevan-spontaania/

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.