”Suomi ei ole globaali sosiaalitoimisto” – Kuuntele Halla-ahon ja Huhtasaaren vappupuheet (video)

3

Jussi Halla-aho: Suomi ei ole globaali sosiaalitoimisto

Perussuomalaisten puheenjohtajakisaan ilmoittautunut Jussi Halla-aho piti vappuna Helsingissä tiukkasävyisen puheen, jossa otti kantaa niin maahanmuutopolitiikkaan kuin yhteisvaluutta euroonkin.

Yleisten arvioiden mukaan Halla-aho peittosi kymmenminuuttisella puheellaan selvästi toisen puheenjohtajaehdokkaan Sampo Terhon, jonka samassa tilaisuudessa pitämä kolmeminuuttinen puhe oli monien mielestä ympäripyöreä ja laimea. Halla-ahon puhe seuraavalla videolla:

Laura Huhtasaari: Tämä on suomalaisten maa

Porissa perussuomalaisten vapputilaisuudessa puhunut Laura Huhtasaari oli sanoissaan jopa Halla-ahoakin tiukempi. Huhtasaari otti kantaa ajankohtaisiin asioihin, kuten Ranskan presidentinvaaleihin ja globalisaatioon.

Laura Huhtasaari ilmoitti, että jatkossa perussuomalaiset tulevat olemaan paljon radikaalimpia esimerkiksi maahanmuuttoasioiden suhteen, ja oli pahoillaan siitä, että isänmaallisuudesta on tehty rasistista. Huhtasaaren puhe seuraavassa:

 

3 KOMMENTIT

 1. Painavaa asiaa tärkeistä asioista -varsinkin maahanmuuton saaminen hallintaan on elämän ja kuoleman kysymys meille AITOsuomalaisille. Nykyinen holtittomuus sananmukaisesti tappaa meidät, siksi vastatoimiin on ryhdyttävä NYT!

 2. ”Perussuomalaisten mahdollinen tuleva puheenjohtaja Sampo Terho yritti keräillä nostetta omaan puheenjohtajakampanjaan väläyttämällä mahdollisuutta EU-erosta, mutta kuten uutisoimme aiemmin, ovat puheet yhtä tyhjän kanssa.
  Nyt Kokoomuksen Petteri Orpo on todennut, että Perussuomalaisten huimat puheet EU-erosta ovat mahdottomia ja valheellisia:
  ”Tälläisiä puheita ei Suomen hallituksen jäsen tietenkään voi sanoa, se on aivan selvä. Suomi on hallitusohjelman mukaisesti, ja oman etunsa mukaisesti aktiivinen Euroopan unionin jäsen, ja me kuulumme euroalueeseen”
  ”Kyllä minä lähden siitä, ja edellytän sitä, että kaikki hallituksen ministerit seisovat tämän linjan takana, ja puheiden Fixiteistä tai erosta EU:sta pitää jäädä jonnekin muualle.”
  Kokoomuksen kaltaiset finanssieliitin etujärjestöt ampuvat heti alas pienimmätkin puheet, jossa ehdotetaan demokraattisen kansanvallan toteutumista kansanäänestyksen kautta. Millainen ”demokraattinen hallinto” haluaa estää kansanäänestyksen, jolla voitaisiin toteuttaa kansan mielipidettä kaikilta puolin paremmin?
  Mikä on Perussuomalaisten tarkoitus hallituksessa?
  EU-eron kaltaiset vihjailut ovat vain julkisuustempauksia, koska Perussuomalaisten ainoa tarkoitus hallituksessa onkin hankkia helppoja ääniä suomalaisvastaiselle hallinnolle.
  Puolue yrittää keinotekoisesti ylläpitää kansallismielistä imagoa radikaaleilla EU-ja maahanmuuttovastaisilla puheilla, jotta kansastansa välittävät suomalaiset eivät järjestäytyisi todelliseksi kansallismieliseksi vaihtoehdoksi.” – Näin uutisoi M a g n e e t t i m e d i a 3.5.2017 otsikolla ”Perussuomalaisten EU-eropuheet paljastettu taas perättömiksi”.

  PettUri Orpo puolestaan johtaa eturin Suomen-tuhopuoluetta kokoomusta, joka johtajiensa toimien perusteella sekin mm. kannattaa kantasuomalaisten tuhoamista maahantunkeutuja-vyöryn alle Kalergi-suunnitelman mukaisesti ja Suomen itsenäisyyden rippeidenkin hävittämistä Euroopan Unioniin alistamisella, josta pienten askelten taktiikalla, ihmisten huomaamatta tehdään täydellistä diktatuuria ja poliisivaltiota – huomaa poliisin kyttäysvaltuuksien lisääminen ja lisävoimien palkkaamien nimenomaan sellaiseen toimintaan samalla kun kansalaisten turvallisuudesta huolehtivia poliisivoimia vähennetään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.