Työväen vappumarssilla Anarkistit ja Sdp sulassa sovussa (video)

4

Maanantaina työväen vappumarssilla moni hieraisi silmiä, kun marsille osallistui kasvot peittäneet anarkistit rumpuineen. Entisen Neuvostoliiton lippu nähtiin myös marsilla.

Anarkistit ovat aikaisemmin aiheuttaneet tuhoa ja sekasortoa osallistumalla muun muummuassa 2015 itsenäisyyspäivän mellakoihin joista tehtiin yli 130 pidätystä ja kirjattiin useita rikosilmoituksia.

Sdp ei ole kommentoinut millään tapaa väkivaltaisten Anarkistien osallistumista samalle marsille heidän kanssa. Videolla näkyy kun Sdp:n lippu kulkee marsiin kärjessä. Työväen vappu marssilla huudettiin iskuhuutoja muun muummuassa ”ei natseja Helsinkiin, ei natseja mihinkään”

4 KOMMENTIT

  1. Nämä Vassarit ovat säälittäviä. Ensin ne rähiseen kaikkia ja kaikkea vastaan. Ja sitten ne vaatii töitä, vaikka ei ne kuitenkaan töitä halua tehdä. Kuinkahan monella näistä on mielenterveysongelmia koska ne eivät halua kohdata todellista maailmaa. Sitä maailmaa jossa joutuvat elämään.

  2. ”Entisen Neuvostoliiton lippu nähtiin myös marsilla.”

    Näyttää Suomesta edelleen löytyvän niitä, joille ilmeisesti Berijan tarhojen ja vankileirien saaristojen aika itärajamme takana herättää nostalgiaa – eli otaksuttavasti myös bolsevikkijohtajien Leninin, Trotskin, Stalinin ja muiden kommunistien toimeenpanemat vähintäänkin kymmenien miljoonien ihmisten massamurhat!

  3. Vaikka itse kuulun metalliliittoon, niin tämä on yksi syy siihen, miksi en ikinä ole, enkä tule äänestämään SDPtä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.