Erikoinen tapahtumasarja: Seurue huijasi miehen autoon ja nosti tämän tililtä rahaa yli 1600 euroa

Helsingin poliisille ilmoitettiin vastikään tapauksesta, jossa mies oli houkutellut toisen miehen autoon hotellin pihalla Helsingin keskustassa ja anastanut tämän jälkeen häneltä puhelimen ja nostanut rahaa tämän tililtä yli 1600 euroa. Tapaus sattui jo kuukausi sitten lauantaina 8.4.2017, mutta uhri huomasi rahojensa hävinneen tililtä vasta myöhemmin.

Uhri itse kertoi, että siististi pukeutunut mies oli houkutellut hänet autoon tarjoamalla hänelle ”huippuluokan juhlia”. Tämän jälkeen hotellin ravintolassa huijari oli mahdollisesti urkkinut hänen tunnuslukunsa, kun mies oli ostanut juomaa kassalla. Hotellin eteen tuli hetken päästä auto, jossa heitä odotti mies ja nainen. Seurue kuljetti miestä edestakaisin Helsingissä.

Mies huomasi jossain vaiheessa, että hänen luottokorttilompakkonsa ja puhelimensa oli hävinnyt. Uhri epäilee, että huijarit olivat ilmeisesti pysähdysten aikana käyttäneet miehen pankkikorttia ja nostaneet hänen tililtään rahaa. Hän epäilee myös, että hänen lasiinsa oli lisätty jotain huumaavaa ainetta.

Jossain vaiheessa ajoelua miehen epäilykset heräsivät ja hän pyysi omien sanojensa mukaan pysäyttämään auton. Hän sai lompakkonsa takaisin vaatimalla, mutta puhelin hänellä jäi kateisiin.

Tekijät ovat vielä toistaiseksi kateissa. Poliisi tutkii tapausta varkautena ja maksuvälinepetoksena.

Lähde: Helsingin poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.