Stephen Hawking varoittaa: Ihmiskunnan on hylättävä maapallo

Stephen Hawkingin mukaan ihmiskunnalla on vain vähän aikaa löytää uusi planeetta asuttavakseen. Muuten me kaikki tuhoudumme.

Ihmiskunnalla on korkeintaan sata vuotta aikaa uuden kotiplaneetan löytämiseen, arvioi maailman tunnetuin fyysikko, professori Stephen Hawking.

Hawkingin ajatuksista kertoo Britannian televisiossa yleisradioyhtiö BBC uudelleen ohjelmistoon palaavassa Tomorrow’s World –dokumenttisarjassaan. Vielä esittämättömästä ohjelmasta kertoi The Telegraph.

Ohjelmassa Hawking antaa lohduttoman kuvan ihmiskunnan tulevaisuudesta maapallolla. Meiltä loppuu aika. Ilmastonmuutoksesta, asteroidihyökkäyksistä, epidemioista ja liikakansoituksesta selvitäkseen ihmiskunnan on lähdettävä planeetaltamme.

Hawking muistutti jo viime marraskuussa, että asiat menevät koko ajan pelkästään huonompaan suuntaan.

”Uhkien määrä todennäköisesti kasvaa tulevaisuudessa uusien teknologioiden ja uusien tapojen myötä. Ne voivat mennä pieleen. Vaikka katastrofin mahdollisuus maapallolla saattaa olla melko pieni, se lisääntyy ajan mittaan.”

BBC lopetti 14 vuotta sitten suositun, 38 vuotta pyörineen tulevaisuutta luotaavan Tomorrow’s World –sarjansa, joka tulee nyt uudelleen yhtiön mukaan entistä parempana.

Britannian yleisradioyhtiö BBC tekee sarjaa yhdessä monien merkittävien tieteellisten kumppaneiden kanssa.

Lähde: Kauppalehti

5 thoughts on “Stephen Hawking varoittaa: Ihmiskunnan on hylättävä maapallo

  • 11.5.2017 at 19:38
    Permalink

    ”Uhkien määrä todennäköisesti kasvaa tulevaisuudessa uusien teknologioiden ja uusien tapojen myötä” . Uusien tapojen, tulihan se sieltä. Kieroutunut s***i, insesti p*******a, nekrofilia, homopornoilu, eläinseksi yms. Feminismi ja muu saatanan palvonta, abortit, eutanasia, kansojen sekoittaminen. Niistä on uusi peto= maailmanjärjestys tehty.

    ”Johanneksen ilmestys 13… 4. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”
    5. Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.
    6. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.
    7. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.
    8. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.
    9. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.”

    Reply
  • 11.5.2017 at 23:35
    Permalink

    Liikakansotus ei koske valkoista väestöä, se koskaa mustia. Ja kun valoiset päästävät ne loisimaan maahansa, ne tuhoavat sen maan, Katsokaa amerikan yhdysvaltoja. Sielä kaikki meni pieleen sen jälkeen kun juutlaiset rahtasivat laivoillaan neekereitä afrikasta orjiksi. Sama tapahtuu nytä euroopassa.

    Mutta jos ihmiskunta on niin tyhmää että se ei ymmärrä toimiensa seurauksia, niin onkin vain hyvä että niin tyhmä elämänmuoto loppuu. Sehän on tauti. Ja onneksi viimeisen suomalainen syntyy vuonna 2067. Sen jälkeen Suomi ja sen infra kuolee pikkuhiljaa. Ja neekerti sekä hiekkaneekerit ammuskelee toisiaan kuten kotinurkilla. Pitäähän sitä kaukaisen isänmaan kulttuuri ja harrastukset tuoda tännekkin.

    Reply
  • 11.5.2017 at 23:52
    Permalink

    ”Sen jälkeen Suomi ja sen infra kuolee pikkuhiljaa. Ja neekerti sekä hiekkaneekerit ammuskelee toisiaan kuten kotinurkilla. Pitäähän sitä kaukaisen isänmaan kulttuuri ja harrastukset tuoda tännekkin.” Jeps osittain, kun olen ikuinen optimisti, niin vaikka ihastuttavan viileä kesän alku onkin, niin tämä Suomen ilmasto tulee ajamaan geeliturvat ja vastaavat tulevaisuudessa huitinvittuun. Pakenevat nimenomaan kylmiä oloja ja d vitamiinin puutosta 🙂

    Reply
  • 12.5.2017 at 09:04
    Permalink

    Naurettavaa sekoittaa tähän raamatun tekstejä. Nehän ovat nimenomaan hiekkaneekereiden tekstejä!
    Miksi on hukattu OMA vanha uskontomme, Ukko ylijumala ja muut?
    Ei yhtään sen huonompi kuin muut uskomukset.
    Maapallo tuhoutuu jonkun jättimäisen asteroidin törmäykseen, sen tämä typerä nukamas älyllinen laji ansaitseekin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.