”BB-Antti” Kurhinen leveilee Bemarillaan!

Muun muassa Big Brotherista ja juorulehtien palstoilta tuttu, viime aikoina vaginahierojana itsensä esitellyt Antti Kurhinen on ilmeisesti keksinyt käyttää Facebookissa olevaa suosittua ryhmää ”Mutsit vs Faijat (sensuroimaton) K18” omana markkinointikanavanaan ja ainakin imagon-, ellei jopa egonrakennuspaikkanaan.

Kurhinen on alkanut postailla tuohon yli 55 tuhannen jäsenen ryhmään omia, sangen provosoivia päivityksiään. Vai mitä sanotte tästä?

Kurhinen viittaa linkin saatetekstissään luultavasti Seiska-lehden juttuun, jossa paljastettiin Kurhisen tienaavan alle 200 euroa kuukaudessa, ja todettiin, että vaginoita on hinkattava hiki hatussa, jotta tulot saadaan nousuun. Itse linkissä on Hymy-lehden uutinen, jossa kerrotaan Antin kruisailevan nykyään hinnakkaalla öky-Bemarilla. Päivitystään Kurhinen tehostaa useilla erilaisilla hymiöillä ja aihetunnisteilla eli hashtageilla, kuten #tussuntuunaaja ja #simpukansorvaaja.

Tämän lisäksi itseään keisariksi nimittävä Kurhinen mainostaa ryhmässä etukäteen muun muassa keskiviikkoista vierailuaan Radio Rockin aamulähetyksessä. Tämänkin päivityksen yhteyteen Kurhinen on oheistanut suurin piirtein kaikki hymiöt, jotka on arsenaalista löytänyt.

Mutsit vs Faijat (sensuroimaton) K18 -ryhmästä löytyy myös erään toisen ryhmäläisen linkkaama Antti Kurhisen päivitys, jossa hän mainostaa tarjoamiaan vaginahierojan palveluja ja ilmoittaa ottavansa kesällä käyttöön liikkuvan vaginahieronta-auton, joka mahdollistaa liikkumisen kaupunkien uimarannoilla. Tällöin asiakkaat pääsevät eroon ”pimppijumeistaan” kätevästi auringonpalvonnan ohessa.

Päivityksen oheen Kurhinen on linkannut Seiska-lehden uutisen, jossa kerrotaan Kurhisen antavan miellyttäville asiakkaille penetraation kaupan päälle.

Lähde: Mutsit vs Faijat (sensuroimaton) K18
Lue myös:

One thought on “”BB-Antti” Kurhinen leveilee Bemarillaan!

  • 15.5.2017 at 23:17
    Permalink

    On tainnut Kurhinen tumputtaa niin paljon että luulee naiskentelevansa…

    No, hyi hyi… Mutta olisi hienoa tarkistaa AKE:sta omistaako Kurhinen auton vai onko vain haltija. AKE kertoo kuka auton oikeasti omistaa. Itse veikkaan rahoitusyhtiötä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.