Epäilty seksuaalirikos helsinkiläiskoulussa: yläasteen opettaja otettiin kiinni kesken koulupäivän

4

Helsinkiläisessä ruotsinkielisessä koulussa on paljastunut epäilys lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Opettaja otettiin kiinni kesken koulupäivän huhtikuussa.

Poliisi vaati Helsingin käräjäoikeudelta miehen vangitsemista huhtikuun lopussa, miestä ei vangittu. Epäilty rikosnimike oli lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Epäillyn rikoksen epäillään tapahtuneen tämän vuoden tammikuun ja huhtikuun välisenä aikana.

Tapaus on järkyttänyt koko koulua ja Nykysuomen saamien tietojen mukaan tapauksen johdosta ollaan järjestämässä  vanhempainilta, jossa kerrotaan miten tällaisia järkyttäviä aiheita voidaan käsitellä nuorten kanssa.

Helsingin poliisi ei ole  kommentoinut asiaa.

(Artikkelikuva on kuvituskuva)

Asiasta uutisoi ensimmäisenä: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Mistä näitä sikiää? Aivan sairasta, menee työ ja maine, miksei mene diskoon, kyllä sieltä joku näpelöitävä löytyy etenkin ja heilauttaa muutamaa satasta. Se on vähän työn menettämiseen verrattuna.

  2. Suomalaiset koulut alkavat vaikuttamaan helvetinloukoilta. Onneksi omat koulut jo käyty, mutta sääli viattomia lapsia.

  3. Jo lastentarhassa aloitettu vihertaistolainen kulttuurimarxistinen aivopesu on tehokasta!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.