Seppo Heino: Mennäänpä vähän asioiden edelle kauhuskenaariolla, joka on täysin mahdollinen

Jos kansallismielinen kehitys on siis Euroopassa pysähtynyt (median mukaan), ja jos Angela Merkelin puolue voittaa syksyn vaalit Saksassa, niin se tarkoittaa EU-liittovaltion perustamista mahdollisimman nopeasti. Se halutaan pikavauhdilla kasaan, kun britit lähtivät. Dominoefekti halutaan pysäyttää lopullisesti. Liittovaltion perustamisen jälkeen alkaa valtava väestönsiirto kehitysmaista Eurooppaan. Sehän on jo aikaisemmin ilmoitettu, että odotetaan 100x määrää verrattuna vuoden 2015 turvapaikanhakijoiden aaltoon pitää varautua ja se on hyväksyttävä. Se tarkoittaa jopa 3 – 4 miljoonaa elätettävää ”siirtolaista” Suomeen vuosien 2020-2030 välillä. Jyrki Katainenkin puhui 1,8 miljoonasta tulijasta.

Kyseessä on mahdoton ja hullu yhtälö. Mutta muka mahdoton se oli Ruotsillekin, aikaisemmin kukaan ei nykyistä, yli 1,5 miljoonan muslimin asuttamaa Ruotsia uskonut tulevan. Ja edelleen kun / jos näköjään ei haluta oppia naapurinkaan virheistä. Liittovaltio ja haittamaahanmuuton tilaaminen on se tavoite, miksi kaikkea pahaa ympärillämme tapahtuu. Ikävä kyllä Merkel tullaan vielä samalla poliittisella vilpillä saattamaan vaalivoittoonsa kuin Macronkin.

Ruotsilla on nyt paha tilanne ylimääräisen kansan lukumäärän kasvun seurauksena. Tämän tunnustaa nyt myös valtionvarainministeri Magdalena Andersson. Ruotsin kunnat ja maakäräjät (SKL) julkaisivat viime viikolla raportin. Siinä todetaan, että taloudellinen kriisi tulee tapahtumaan maan kunnissa kun ne joutuvat ottamaan vastuun uusista sadoista tuhansista elätettävistä kolmansista maailmoista. Tämän takia Ruotsin valtion tilintarkastusvirasto on ehdottanut kunnallisverojen korotusta noin kahdella prosenttiyksiköllä.

Hölmölä peesaa perässä. Suomea ei enää kohta pelasta oikein muu kuin Venäjä tästä tilanteesta. Venäjä ei halua epävakaata muslimivaltioita Pietarin liepeille, joka Suomesta tullee yhden sukupolven aikana tätä menoa. Venäjä joutuu jossakin vaiheessa lohkomaan jopa Suomea turvatakseen myös itsensä, mutta sekin on paljon pienempi paha kuin liittovaltio, jossa kaikki paha on jo yhteistä.

Vähemmän meillä jo nyt on itsenäisyyttä mitä oli Venäjän suurruhtinaskunnan aikana. Ei ole edes omaa rahaa. Meillä oli silloin markka, kun Venäjään kuuluimme, joten huonommin asiat ovat nyt. Onneksi suurin Suomeen muuttanut ulkomaalaisryhmä on edelleen venäläiset. Siinä on pieni toivon kipinä paremmasta. Se naapuruuden positio. EU se ei joka tapauksessa haittamaahanmuuttoineen ole.

Laajassa kuvassa tulee myös nähdä sananvapauden riistäminen, ja se, että se tukee em. asioita. Muslimeja ja vihervasemmistoa tiukennukset eivät toki koske. He saavat vihapuhua rajoituksetta valkoisia, kristittyjä ja kansallismielisiä kohtaan.

En olisi koskaan uskonut kirjoittavani tällaista. EU-myönteiset, suomalaisille haitalliset päättäjämme ovat tämän saaneet aikaan. Pohja ei ole vielä lähelläkään näkyvissä, siitä pitävät huolen omaa kansaansa vastaan olevat poliitikkomme. Tulee myöskin mieleen, ovatko nuo päättäjämme ihmisiä ollenkaan? Pahat kielet puhuvat liskoihmisistä?

Seppo Heino (PS)

8 thoughts on “Seppo Heino: Mennäänpä vähän asioiden edelle kauhuskenaariolla, joka on täysin mahdollinen

  • 15.5.2017 at 12:39
    Permalink

    Ei syylliset (se on: päätöksentekijät) menetä yöuniaan siitä, että loppuun asti radikalisoituneet patriootit nujakoi matujen kanssa turuilla ja toreilla ja siksi se ei ole kovinkaan hyödyllistä toimintaa vaan oireisiin puuttumista, ei syihin. Syyllisten yöunet menee vasta sitten, kun viha kohdistuu suoraan heihin itseensä.

    Reply
  • 15.5.2017 at 15:34
    Permalink

    Karua luettava joka valitettavasti on täyttä faktaa…ON NOUSTAVA VASTARINTAAN TÄTÄ HULLUUTTA VASTAAN!

    Vain ero EU-mafian orjuudesta voi pelastaa Suomen!

    Reply
  • 15.5.2017 at 17:51
    Permalink

    ”En olisi koskaan uskonut kirjoittavani tällaista. EU-myönteiset, suomalaisille haitalliset päättäjämme ovat tämän saaneet aikaan. Pohja ei ole vielä lähelläkään näkyvissä, siitä pitävät huolen omaa kansaansa vastaan olevat poliitikkomme. Tulee myöskin mieleen, ovatko nuo päättäjämme ihmisiä ollenkaan? Pahat kielet puhuvat liskoihmisistä?”

    Puhuvatko vain ”foliohattuiset salaliittoteoreetikot” näin ?

    ”Shockwaves are reverberating around the Kremlin today as word spreads regarding an extraordinary meeting called by Vladimir Putin yesterday where, according to sources, the Russian president said that “95% of the world’s ruling class are not even human,” but are “cold-blooded hybrids” who are “members of an ancient cult…” eli presidentti Putinin mukaan 95% maailman johtavasta luokasta eli poliittisesta ja rahavalta-”eliitistä” on vaihtuvalämpöisiä hybridejä, jotka ovat ammoisten (esihistoriallisten) aikojen kultin jäseniä.

    Artikkli kokonaisuudessaan: http://yournewswire.com/did-putin-just-out-the-worlds-ruling-class-as-reptilians/

    Reply
  • 15.5.2017 at 21:17
    Permalink

    ”Ranskan globalistinen muotti: Macron

    Andrey Afanasyev tarkastelee venäläisen ajatushautomon Katehon-sivulla Ranskan ja ranskalaisten uutta tilannetta presidentinvaalien jälkeen. Suomen kielellä ei ole juurikaan julkaistuja artikkeleita aiheesta. Venäläisen tutkijan katsaus avartaa näkemystä vaiettuihin seikkoihin.

    ”Ensimmäinen asia, johon meidän on kiinnitettävä huomiota, on arvot”, Afanasyev huomauttaa.

    ”Macron on johdonmukaisesti liberaali, joka kannustaa sodomian edistämistä ja Ranskan perinteiden jäänteiden hajottamista. Siksi meidän pitää odottaa LGBT:n ja muiden perverssien suuntausten vahvistumista ranskalaisen yhteiskunnan kaikilla tasoilla.”

    Pariisin tuleva kalifaatti

    Andrey Afanasyev kirjoittaa karmeasta muutoksesta, jonka tukemiseen Macron on antautunut:

    ”Seuraavaksi: muuttoliike. Maahanmuuttajien hyökkäys Länsi-Eurooppaan, jota olemme todistaneet viime vuosina – on laajamittainen hanke rakentaa uudella tavalla Vanha maailma. Tässäkin tärkeimmät edunsaajat ovat suuret rahoitusrakenteet Atlantin molemmin puolin. Älä ole yllättynyt, jos Macron avaa Ranskan portit entistä avarammiksi Afrikan ja Lähi-idän ulkomaalaisille.”

    “Hyvin pian ranskalaiset yksinkertaisesta vähemmistöstä muuttuvat eksoottisiksi lajeiksi…

    Andrey Afanasyev on vakuuttunut, että terrorismin torjunta koskee takaiskun.

    ”Kuten ymmärrät, terrorismin torjumiseksi Macronille voidaan parhaimmillaan lähettää twiitti, että ISIS-solut ja An-Nusra voivat nukkua rauhassa.”

    ”Le Penin 34 %:n vaalitulos on niiden ranskalaisten määrä, jotka edelleen pitävät itseään ranskalaisina. Nämä ovat ihmisiä, jotka kunnioittavat kulttuuriaan, perinteitään ja kristillisyyttään…”

    Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2017/05/15/ranskan-globalistinen-muotti-macron/

    Reply
    • 15.5.2017 at 21:27
      Permalink

      Selvennyksenä edelliseen kommenttiini:

      LGBT = Lesbot, homot, biseksuaalit ja transseksuaalit (lesbian, gay, bisexual, transsexual)

      Reply
  • 16.5.2017 at 23:55
    Permalink

    Kieltämättä paha skenaario, Seppo.
    Historiasta voisi nähdä, että liittovaltiokehitys ja mamutus ovat mahdollisesti samaa aatetta sen eri osina.

    Jos ajatellaan USA:n liittovaltiota, niin sehän saatiin aikaan vain lukuisilla kansanmurhilla, joilla aito tillkkutäkkimäinen kanta-amerikkalaisten monikulttuurisuus hävitettiin ja luotiin yhtenäiskulttuuri.

    Neuvostoliitossa ei niinkään suoritettu etnisiä kansanmurhia, kun kansojen sekoittamista mittavilla asukkaiden siirroilla. Valtion suorittamat massamurhat olivat pikemminkin luokkakantaista tappamista, jossa ”vääristä” yhteiskuntaluokista päästiin eroon. Etninen sekoitaminen ei sitten aivan täysin onnistunut vaaditussa ajassa, kun kaikki neuvosto-osavaltiot halusvatkin itsenäistyä kommunismin romahdettua.

    EU:n liittovaltiokehitystä näytettäisiin vauhditettavan ”verettömillä kansanmurhilla”, joissa kansalliset erityispiirteet hävitetään kansallismielisyyden ohessa. Mamutus on tässä tärkeänä osana.

    Reply
  • 17.5.2017 at 20:07
    Permalink

    Ite olen pistänyt 3 matua mullan alle ja homma jatkuu.mä lopetan vasta kun matut on poistettu suomesta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.