Poliisi: Rakennusvalvontaiskusta kolme rikosilmoitusta

Tarkastettuja työntekijöitä oli yhteensä 174 kappaletta ja heistä ulkomaalaisia 87 kappaletta.

Iskun seurauksena kirjattiin kolme rikosilmoitusta. Rikosnimikkeinä olivat työturvallisuuslain rikkominen, ulkomaalaisrikkomus ja työnantajan ulkomaalaisrikkomus. Näissä epäiltyinä yhteensä 17 henkilöä. Rakennusvalvontaiskussa tarkastettiin 11 työmaata Helsingissä.

– Yleisellä tasolla voi todeta, että asiat olivat työmailla pääasiassa kunnossa, toteaa komisario Heli Aaltonen Helsingin poliisilaitokselta.

Mukana tarkastusiskussa olivat Helsingin poliisilaitoksen lisäksi Aluehallintovirasto sekä Rajavartiolaitos. Tarkastusisku oli osa Poliisihallituksen valtakunnallista pimeän ulkomaisen työvoiman ja veronumeron teemavalvontaa.

One thought on “Poliisi: Rakennusvalvontaiskusta kolme rikosilmoitusta

  • 16.5.2017 at 13:15
    Permalink

    VAIN 11 työmaata!!! Helsingin alueella on satoja työmaita. Isoimmilla työmailla on eniten rikollista toimintaa. Miksei kaikia ratsattu saman päivän aikana? Tai perustettu vinkipuhelinta alan sisäpiiriläisille? Ei varmaan tarvitse mennä kuin katsomaan mistä löytyy ne ulkomaalaiset autot niin sielä ei ole kaikki kunnossa. Tai missä kaverit asuu työmaalla tai parakeissa.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *