Mies ahdisteli kahdeksaa naista Salossa – Väitti tavan kuuluvan hänen kulttuuriinsa

Turkulainen uutisoi, että 57-vuotias mies on tuomittu Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa kahdeksasta seksuaalisesta ahdistelusta. Mies tuomittiin maksamaan 100 päiväsakkoa, joista kertyy hänen tuloillaan maksettavaksi 600 euroa.

Mies määrättiin maksamaan kolmelle naiselle korvauksia loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä. Kaksi naista sai 400 euroa ja yksi 500 euroa.

Mies ahdisteli naisia Salossa viime kesänä. Hän oli pysäyttänyt naiset ja kysynyt näiltä tietä, minkä jälkeen hän halasi ja suuteli naisia.

Mies kiisti syyllistyneensä rikoksiin. Kertomansa mukaan hänen tarkoituksenaan ollut ahdistella naisia vaan sen sijaan tervehtiä heitä. Hänen omaan kulttuuriinsa kuuluu kätellä naisia ja suudella heitä samalla poskille. Mies kertoi, ettei hän alkuvaiheessa osannut Suomessa paikallisia tapoja.

Naiset puolestaan kuvailivat tilanteita ahdistaviksi. Heidän käsityksensä mukaan kyse ei ollut tervehtimisestä vaan seksuaalisesta teosta. Yksi naisista kertoi, että mies oli suudellut häntä joka puolelle kasvoja niin, että hänen kasvonsa olivat olleet aivan märät. Eräs naisista kertoi miehen myös kourineen häntä takamuksesta.

Miehen kertomusta vastaan puhui sekin, että hän kysyi seitsemän kertaa tietä samaan osoitteeseen. Mies myös vetosi muistiongelmiin, mutta oikeus ei pitänyt tätä selitystä uskottavana.

Lähde: Turkulainen

6 thoughts on “Mies ahdisteli kahdeksaa naista Salossa – Väitti tavan kuuluvan hänen kulttuuriinsa

  • 18.5.2017 at 20:46
    Permalink

    Eikös suomalaiseen kulttuuriin kuulu puukolla tökkiminen ja sen kanssa takaa-ajaminen? Silloinhan voisi ulkomaalaisille opettaa suomaista kulttuuria niin ne integroituisi paremmin yhteiskuntaan.

    Reply
  • 18.5.2017 at 20:56
    Permalink

    Muslimikulttuuri kourii perseitä ( tytöt, pojat, miehet, naiset ) ja vetoaa ”kulttuurinsa”.. Ja sakot maksoi Suomen valtio anteeksi uhreilta pyydellen. Ja eiku takaisin baanalle kourimaan..

    Reply
  • 18.5.2017 at 21:44
    Permalink

    Kuinkahan monta tällaista tyyppiä olin niiden kymmenien tuhansien partalasten joukossa, jotka PettUri Orpo syksyllä 2015 otti avosylin vastaan, vaikka olisi Dublinin sopimuksen perusteella käännyttää ne kaikki takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin?

    Reply
  • 18.5.2017 at 23:08
    Permalink

    Millä niille sais meneen kaaliin kuinka suomessa käyttäydytään vieraita naisia kohtaan Kun ne ei ole tottunut kotimaassaan kunnioittamaan naista

    Reply
  • 19.5.2017 at 01:50
    Permalink

    Millä niille sais meneen kaaliin kuinka suomessa käyttäydytään vieraita naisia kohtaan Kun ne ei ole tottunut kotimaassaan kunnioittamaan naista.
    Sitä mitä ne vaatii hunnut ja sharia se lopettaa kaiken ja kun islam on valloittanu maailman sitten vasta tulee muhamedin mukaan rauha.(helppo olla rauhassa kun viholliset on tapettu)

    Reply
    • 19.5.2017 at 18:23
      Permalink

      Tappelee ne sit keskenään. Niinhän ne on tehneet iät ajat.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.