Time-lehti: Trumpin ruokailutavat pöyristyttävät – Runsaasti majoneesia, kastiketta ja jälkiruokaa

Kyllä, luit otsikon oikein. Yhdysvalloissa pöyristyttiin tällä kertaa presidentti Donald Trumpin ruokailusta, kun Time-lehti kutsuttiin päivälliselle presidentti Donald Trumpin luo Valkoiseen taloon. 

Presidentti Donald Trump tarjosi Time-lehden edustajille  päivällisen Valkoisen talon Sinisessä huoneessa, jossa hän yleensä nauttii päivällisensä.

Time-lehti aloittaa artikkelinsa: Tunnelmaa loivat keltaiset ruusut ja kynttilöiden valo. Yleisvalaistusta huoneeseen tuo kattokruunu, jonka  presidentti on kertonut ostaneensa omilla rahoillaan.

Päivällisen aluksi Trumpille tuotiin dieetticola. Vieraille tarjottiin pelkkää vettä.

Salaattinsa päälle vieraat saivat vinegretteä, mutta presidentille salaatti tarjoiltiin majoneesipohjaisella Thousand Islands -kastikkeella.

Kana-annokseen presidentille tuotiin ylimääräinen kastikeannos, vieraiden saadessa tyytyä yhteen annokseen.

Jälkiruuaksi vieraat saivat yhden pallon vaniljajäätelöä, mutta Trumpin annoksessa oli peräti kaksi jäätelöpalloa, joiden lisäksi annoksessa oli vielä pala suklaa-kermapiirakkaa.

Time-lehti on erityisen huolissaan presidentin antamasta esimerkistä kansalaisille

Presidentin päivällinen on kaukana ravitsemussuosituksista, joten siitä ole hyväksi esimerkiksi kansalaisille, joiden parissa lihavuusepidemia on terveysalan asiantuntijoiden suuren huolenaihe, Time-lehti kirjoittaa.

Lähde: Time-lehti, Iltalehti

One thought on “Time-lehti: Trumpin ruokailutavat pöyristyttävät – Runsaasti majoneesia, kastiketta ja jälkiruokaa

  • 19.5.2017 at 18:27
    Permalink

    No voi hellanlettas sentään.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.