Lontoossa ostoskeskuksessa puukotus keskellä päivää

Lontoon Romfordin alueella panimon ostoskeskuksen parkkihallissa noin klo 16.30 torstai päivällä tapahtui kohtalokas puukotus. Poliisi sai hälyytyksen paikalle hieman tapahtuman jälkeen ja puukotettu saatiin kiidätettyä sairaalaan. Uhri kuitenkn kuoli sairaalassa 17.30 puukotuksesta saamiinsa vammoihin. uhria oli yrittänyt elvyttää paikanpäällä 22-vuotias Jodie Freeman. Samaan aikaan uhrin tyttöystävä oli katsonut tilannetta täysin shokissa viereltä.

20-vuotias uhri oli tyttöystävänsä kanssa tulossa elokuvateatterista, kun pariskunta joutui jengiläisten yllätyshyökkäyksen uhriksi.

Parkkihallin läheisyydestä on pidätetty neljä miestä epäiltynä puukotuksesta.

Poliisi vaikenee uhrin tiedoista. Tiedossa on kuka uhri on, mutta poliisi haluaa kuulustella useita silminnäkijöitä ennen tietojen julkaisua. Tekä tapahtui keskellä alkuiltaruuhkaa ja silminnäkijöitä tapauksella on paljon.

Tapaus sattui samaan aikaan kun komissario Cressida Dick oli puhumassa yleisölle teräaseiden vaaroista ja niiden yleistymisestä.

Lontoossa on raportoitu huolestuttavasta ilmiöstä. Kaduilla on tavattu jopa 6-vuotiaita kantamassa puukkoa mukanaan. Kaupunkia on kohdannut muutenkin suuri väkivaltaisten tapausten sarja. 13 ihmistä on kuollut puukotuksissa viikon aikana.

Dick on huolissaan siitä kuinka muuten suht turvallinen kaupunki alkaa pikkuhiljaa muuttua puukkojunkkareiden taistelutantereeksi.

”kuusivuotiaat teinit kuljettavat puukkoa mukanaan, koska luulevat ettei kukaan voi heille mitään”

charity Carney nuorisotalolta kerrotaan kuinka nykynuoret pelkäävät, he eivät voi mennä edes ”väärälle” puolelle tietä, koska reviirikiistat ovat äityneet niin pahoiksi.

Andy Smith FeelGood leipomosta kertoo kuinka nuoret pelkäävät ja etsivät turvaa veitsistä. He tuntevat itsensä alastomiksi ilman teräaseen tuomaa suojaa.

Komissario Dick puhui puheessaan Lewisin perheestä, perheen 20-vuotias nuori opiskelija puukotettiin koulussa viimevuonna, kun poikaa oltiin juuri tulossa hakemaan koulusta kotiin. Dick pitää myös huolestuttavana suuntauksena sitä, että nuoret eivät enää luota poliisiin. Nuoret eivät usko, että poliisi pystyy auttamaan tai muuttamaan suuntausta.

rikosylikomisarion Peter Laverick kertoo, ettei ratkaisu oli poliisin puuttuminen ongelmiin voimalla, vaan poliisin pitää alkaa muuttamaan nuorten kulttuuria ja yrittää muuttaa syntyneiden yhteisöjen toimintatapoja.

Lähde: www.standard.co.uk

One thought on “Lontoossa ostoskeskuksessa puukotus keskellä päivää

  • 20.5.2017 at 02:05
    Permalink

    Sanoisin että tämä on vain alkua. Paremmat ja värisevät viihdakko- sekä aavikkokulttuurit on tuomalla tuotettu Eurooppaan, josta Britannia, Saksa, Ranska ja Ruotsi ovat rohmunneet suurimmat rikkaudet tai kuorineet parhaan moniosaajien kerman.

    Onnea valitsemallanne tiellä. Sitä tulette tarvitsemaan.

    P.S. Poliisi on jo voimaton estämään, kääntämään tai hidastamaan uutta ihanampaa elämäntapaa. Se tulee ja jyrää eikä suvaitse alkuperäiskulttuurista jäävän jäljelle mitään.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.