Helsinki päätti: Turvapaikanhakijat saavat jäädä Rautatientorille, SE lähtee… -eikun jääkin

Tänään (22.05.) klo. 13. Helsingin kaupunki päätti sallia ”Oikeus elämään” -nimikkeellä kokoontuvien aiheettoman turvapaikkahakemuksen jättäneiden mielenosoitusleirin jatkumisen Rautatientorilla. Po. leiriytymistä vastustavat ”Suomi ensin!” -mielenosoittajat joutuvat sen sijaan poistumaan.

Helsingin kaupungin päätöksestä ilmoitti rakennusviraston toimistopäällikkö Timo Korhonen. Kaupunki on aiemmin ilmoittanut poistavansa molemmat leirit.

Asiasta kertoi Helsingin Uutiset 22.05.2017.

22.05.2017Helsinki

Poliisi korjaa julkisuudessa olleita vääriä tietoja, jonka mukaan Suomi ensin -mielenosoitus tultaisiin siirtämään pois Rautatientorilta. Tämänhetkisen, järjestäjän kanssa sovitun suunnitelman mukaan kyseinen mielenosoitus sijoitetaan uudestaan Rautatientorin laidalle, vastaavasti kuin Turvapaikanhakijoiden ja heidän tukijoidensa Oikeus elää -mielenosoitus.

Varsinainen Rautatientorin alue on varattu Maailma kylässä -tapahtumalle.

http://www.poliisi.fi/helsinki/prime101_fi.aspx/1/0/poliisi_korjaa_julkisuudessa_olleita_vaaria_tietoja_molemmat_mielenosoitukset_jatkavat_rautatientorilla_59698

12 thoughts on “Helsinki päätti: Turvapaikanhakijat saavat jäädä Rautatientorille, SE lähtee… -eikun jääkin

  • 22.5.2017 at 15:49
    Permalink

    Vihervasemmistolainen Helsinki. On se niin ihkuu.

    Reply
    • 22.5.2017 at 17:11
      Permalink

      Ei kyse ole mistään vihervasemmistosta vaan eliitistä.

      Reply
      • 23.5.2017 at 17:24
        Permalink

        EU-diktatuurin korruptoimia maanpettureita voi sanoa korkeintaan lainausmerkeissä ”eliitiksi”!
        Rikollisia ja SUOMEN-kansanvihollisia ne ovat.

        Reply
  • 22.5.2017 at 15:58
    Permalink

    Oneksi en asu tuola syrjäisessä rannikkokuapungissa jossa valkoihoisten veronmaksajien oikeuksia rasistisesti sorretaan. Enkä aio ko. pakkosiirtoon perustuneelle luodolle koskaan muuttaakkaan.

    Reply
  • 22.5.2017 at 16:18
    Permalink

    Jos laittomien leiri saa olla, isänmaallisten leiri myös saa olla.

    Reply
  • 22.5.2017 at 17:09
    Permalink

    Alkaa olla selvää, kenelle tämä maa kuuluu!

    Reply
  • 22.5.2017 at 17:33
    Permalink

    No johan on maailmanvalloittajat taas voittaneet! Suomen kansa on kansa ilman oikeuksia. Perikatoon joudumme tällä tyylillä!

    Reply
    • 22.5.2017 at 19:27
      Permalink

      -Poliisi korjaa julkisuudessa olleita vääriä tietoja: Molemmat mielenosoitukset jatkavat Rautatientorilla-

      Reply
  • 22.5.2017 at 18:50
    Permalink

    Ihan mielenkiinnosta haluaisin kysyä, tuleeko pappisVIRANHALTIJA Marjaana Toiviaiselle seuraamuksia lahjonnan yrittämisestä tuossa videolla ” maksan sulle 5000 jos…” ? Lahjuksen ottaminen tai tarjoaminen viranomaiselta oli ainakin ennen RIKOS.

    Reply
    • 22.5.2017 at 22:25
      Permalink

      Ei sitä matuhuorapappia laiteta kuriin, tavallinen + rikospoliisi suojelee sitä.Luulisi kuitenkin että suojelupoliisi alkaisi pikkuhiljaa kiinnostumaan akan toiminnasta. Hänhän yritti saada 2kpl matuja= mahdollisia isis terroristejä muilutettua tilaisuuteen jossa oli läsnä Suomen nykyinen presidentti ja entinen. Lisäksi paikalla paljon ulkomaisia arvohenkilöitä joiden sanoilla on painoarvoa maailmassa. Jos matupappi olisi onnistunut muilutuksessa, niin lukisimmeko nyt lehdistä terroriiskusta, jossa halal teurastettiin meidän valtion päämies ?? Jotain näköjään pitää tapahtua ennen kuin päättäjät tulee järkiinsä tai joku järkevä syrjäyttää typerykset pois viroistaan.
      KYSYNKIN MITÄ SYYTÄ MATU PAPPI MARJAANA TOIVIAISELLA OLI 5000 EUR AVULLA SAADA MUILUTETTUA TILAISUUTEEN 2 KPL SINNE KUULUMATTOMIA MATUJA JOS EI SYY OLLUT TERRORI ISKUN VALMISTELU ?? MISTÄ PAPILTA LÖYTYY YHTÄ ÄKKIÄ MOINEN SUMMA RAHAA, KUN VIELÄ MUUTAMA PÄIVÄ TAKAPERIN RUKOILI POLVILLAAN RAUTATIENTORILLA YKSITYISEN LÄÄKÄRIN PUHELINNUMEROA JOKA HOITAISI MATUJA ILMAISEKSI. ?? KÄYTETÄÄNKÖ KIRKON EHTOOLLIS/ KERÄYSVAROJA TERRORISMIN TUKEMISEEN JA ISKUJEN VALMISTELUUN, TODENNÄKÖISESTI??

      SUOJELUPOLIISI HERÄÄÄTYYYYS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.