Skottilainen tubettaja sai vuoden vankeutta – opetti koiralle natsimerkkejä (katso video)

5

Vuosi sitten skottilainen koomikko-tubettaja Markus Meechan aka Count Dankula latasi Youtubeen videon, jossa hän opettaa tyttöystävänsä koiraa olemaan natsi. Videon tarkoitus oli olla vitsi tyttöystävälle ja opettaa hänen mopsiaan, Buddhaa näyttämään temppuja kuullessaan natsitervehdyksiä.

Video sai miljoonia katselukertoja ja ihmiset lähinnä nauroivat vitsille pitämättä sitä natsi-ideologiaa tukevana. Kuitenkaan skottilainen poliisilaitos ei ollut asiasta yhtä mieltä.

Noin kuukausi video julkaisemisen jälkeen poliisi saapui Meechanin ovelle pidättäen tämän. Häntä syytettiin viharikoksesta, jonka maksimi rangaistus oli yksi vuosi vankeutta. Meechan myös menetti monia työtarjouksia videon lopputulemana. Samalla hänestä tuli ensimmäinen skottilainen koomikko, joka on tuomittu vankeuteen vitsistä.

Meechan sanoo, että kaikesta voi ja pitää saada vitsailla. Hän yrittää löytää myös tästäkin asiasta huumoria, sillä nauru tekee asian käsittelemisestä helpompaa.

Katso tuomioon johtanut video alta:

 

 

Lähde: Heatst.com

5 KOMMENTIT

 1. Sanattomaksi vetää. Ei tätä voi uskoa todeksi. Kai päättäjät tiesivät että ”Sikojen vallankumous” kirjoitettiin satiirikis?

 2. Nyt jännittää. Ollaan opetettu meidän ranskanpullalle tekemään moinen tervehdys myös, kun lausutaan ”Hitler”. Tämän lisäksi koira nousee takatassuillensa suorittaessaan tervehdystä. Lähinnä ihmisiä huvittanut temppu. Toistaiseksi ainakin.

 3. Vittu mitä paskaa! Oikeuslaitos joka tällaisesta tuomitsee ei ole oikeuslaitos vaan esimerkki sairaasta mädännäisyydestä ja ihmisoikeuksien törkeästä polkemisesta.

  • Ei ole Oikeuslaitosta. On vain Vääryyslaitos. Ei ole oikeusjärjestelmää. On vain oikeusmurhajärjestelmä. Viranomaiset peittelevät omia rikoksiaan. Niitä on niin paljon että vuotoja tulee väkisinkin. Mitä on pankkiryöstö pankin perustamiseen verrattuna. YLE ja muu perinteinen valhemedia suoltaa aivopesua ja valheita suurelle massalle. Tämä toiminta on rahoitettu YLE-verolla. Vaihtoehtomedioita vainotaan ja vangitaan. Suomen väestön eliminointi on meneillään kuten muualla Euroopassa kantaväestön.

   Suomi 100 vuotta. Entä seuraavat 100 vuotta?

   Tällä menolla Suomea ja suomalaisia ei ole enää olemassa vuonna 2040! Lyhyt matikka.

   Vuodessa Suomeen päästetään noin 10 000 maahantunkeutujaa. Se tekee noin 250 000 matua vuoteen 2040 mennessä! Näille syntyy 250 000 jälkeläistä vuoteen 2040 mennessä. 500 000 matua! Tämä arvio on kuitenkin alakanttiin. Jos määrä on tupla matuja on 1 000 000 Suomessa 2040. Samaan aikaan Suomen väestö ikääntyy ja uusia syntyy yhä vähemmän. Eli suomalaiset ajetaan vähemmistöksi omassa maassa!

   Maanpetturipäättäjät Sipilä, Stubb, Katainen, Berner, Orpo ynnä muut ovat päästäneet hirviön irti.

   Tämä tuhoisa tulevaisuus on vältettävissä kun MAANPETTURIT SYRJÄYTETÄÄN VALLASTA.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.