Uhkataso kriittinen Britanniassa – Sotilaat kaduille

Sotilaat ovat jalkautuneet Britanniassa kaduille turvaamaan maan kaupunkien turvallisuutta. Armeijan läsnäolon lisääminen on seurausta päätöksestä korottaa Britannian terrorismin uhkatasoa vakavasta kriittiseksi.

Pääministeri Theresa Mayn mukaan uuden iskun uhka on välitön. Näin kertoo muun muassa The Guardian. Uhkataso nostettiin kriittiseksi ensimmäistä kertaa vuoden 2007 jälkeen. Pääministeri Mayn mukaan ihmisiä ei haluta säikytellä, mutta sotilaat tulevat olemaan läsnä muun muassa yleisötapahtumissa ja keskeisillä julkisilla paikoilla.

Guardianin mukaan nyt käyttöön otettuun erityiseen terrorismin vastaiseen operaatioon osallistuu noin 5000 sotilasta.

Pääministeri Mayn mukaan toistaiseksi ei voida sulkea pois sitä mahdollisuutta, että Manchesterin pommi-iskun tekijä Salman Abedi olisi toiminut osana terroristiryhmää. Abedi kuoli räjäytettyään pomminsa, joka tappoi ainakin 22 ihmistä ja loukkasi noin 60 ihmistä.

Guardianin kuuleman asiantuntijan mukaan Abedin suorittama isku on eräänlainen takapakki Britannian turvallisuusviranomaisille, koska hyökkääjä sai tuhoisaan, kotitekoiseen pommiin tarvittavat varusteet koottua ja kuljetettua julkiselle tapahtumapaikalle. Britanniassa ei ollut pystytty toteuttamaan onnistunutta pommi-iskua vuoden 2005 jälkeen.

Lähde: Uusi Suomi

 

Katso myös:

2 thoughts on “Uhkataso kriittinen Britanniassa – Sotilaat kaduille

 • 24.5.2017 at 13:42
  Permalink

  EU-mafian kosto Brexitistä?

  Reply
 • 24.5.2017 at 23:02
  Permalink

  Ylewatch-blogistilta taas osuvaa tekstiä:

  ”ISLAMILAINEN RULETTI MANCHESTERISSÄ

  Poliittis-taloudellisen pseudoeliitin Eurooppaan päästämien islamilaisten terrori-ruletti osui tällä kertaa Iso-Britannian Manchesteriin.

  Läntisiä kansakuntia hallitseva globalistinen ”eliitti” ei yksin ole syyllinen siihen, että Eurooppaa miehittää käenpoikien väestö, josta muiden vakavien ongelmien lisäksi sikiää myös terrorismi. Ranskalaisten, saksalaisten, belgialaisten ja ruotsalaisten tapaan myös britit ovat pitkälti muukalaisten aisankannattajia, koska he eivät ole äänestyskopeissa rasismin pelossa uskaltaneet äänestää edes niitä, jotka haluavat ainoastaan hidastaa kolmannen maailman invaasiota. He ovat tieten tahtoen valinneet valtaan ne, jotka päästävät maahan muukalaisia, joista matemaattisella varmuudella tietty osa syyllistyy paikallisväestön murhaamiseen joko terrorismin tai arkisen katuväkivallan muodossa.

  Vaikka täällä Euroopan pienessä koilliskolkassa ei ole vielä tapahtunutkaan islamilaisten terrori-iskua, saattaa se ennen pitkää olla todennäköistä, koska poliittinen johtomme ei tee mitään ei-eurooppalaisen vierasväestön vyörymiselle maailman ainoaan suomalaisten kotimaahan. Nimittäin 17. toukokuuta Yle kertoi uutisen, jonka mukaan Maahanmuutto ennätyslukemiin viime vuonna – Suomesta lähteneiden määrä myös kasvussa. Huolestuttavinta uutisjutussa on se, että maahanmuutto kiihtyi etenkin EU:n ulkopuolelta huomattavasti.

  Tietysti suurin vastuu yhteiskunnallisesta epävakaudesta lankeaa viime kädessä valituille politiikoille sekä näkyville mielipidejohtajille. Kansa voi olla harhaanjohdettua kuten Suomessa vuonna 1918, mutta päättäjien pitäisi olla aina tietoisia ratkaisujensa seurauksista. Siksi poliitikot ja intellektuellit, jotka edesauttavat kantaväestön syrjäyttämistä kolmannen maailman maahantunkeutujilla, eivät ole muuta kuin islamilaisen vihollisen yhteistoimintamiehiä, kollaboraattoreita. Sellaisina heitä pitäisi myös kohdella.

  Euroopan kansojen säilymiseen vihamielisesti suhtautuva poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen ”eliitti” on massiivisella propagandallaan onnistunut vaalikarjan pään kääntämisessä, jossa ensisijaisessa roolissa on ollut nationalismin demonisointi. Toisena indoktrinaation lähteenä on loppumaton hokema, jonka mukaan diversiteetti eli moninaisuus on rikkaus ja voimamme. Tosin kiihtyvän islamilaisen terrorismin myötä kovakalloisemmallekin monikultturistille on käymässä selväksi, että ”voimavaraa” löytyy enää vain virallisista juhlapuheista ja kympin tyttöjen ainekirjoituksista…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2017/05/islamilainen-ruletti-manchesterissa.html

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.