Nasima Razmyar Demokraatille: ”Suomi on vain suomalaisille” -ajatukset ärsyttävät

Hieman ristiriitaisessa haastattelussa Demokraatti.fi uutissivuston haastattelussa Nasima toisaalta kehuu suomalaisia teeskentelemättömyydestä ja sisusta, siitä kuinka suomalaiset ovat rakentaneet yhdyskuntansa.

Kuitenkin lyhykäisen haastattelun edetessä Nasima kertoo kuinka Suomi ei kuulukkaan suomalaisille, vaan kaikille jotka ovat halukkaita tänne tulemaan ja rakentamaan omaansa. Nasiman mielestä Suomen ei pitäisi olla vaan jonkun rakentama ja joillekkin tarkoitettu.

Suomi ei ole kenenkään omistama.

Nasima mainitsee yllättäen haastattelussa myös ”vihakulttuurin”, johon ei halua suomalaisten nuorten kasvavan. Tähän Nasima on törmännyt sanojensa mukaan työssään. Razmyar on vasta valittu SDP:n kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan ehdokkaaksi Helsingin apulaispormestarin tehtävään. Tässä tehtävässä Nasima sanoo saavansa vaikuttaa asioihin mahdollisimman tehokkaasti.

Tästä nykysuomi kertoi aiemmin. Jutussa myös Nasiman vastaanottokeskus yhteyksistä :

Nasima toivoo Helsingin olevan yhtä hyvä paikka turvapaikanhakijoille, kuten myös ikänsä kaupungissa asuville. Nasima näkee monikulttuurisuutta kaikkialla. Hänen mielestä Helsingin pitää antaa kaikille mahdollisuus eikä viedä niitä pois.

14 thoughts on “Nasima Razmyar Demokraatille: ”Suomi on vain suomalaisille” -ajatukset ärsyttävät

 • 25.5.2017 at 22:14
  Permalink

  Tässä nassiman nassittu ajatus vaan ohittaa sen, että suomalaiset maksavat verot ja tänne tulijat pääsevät katetun pöydän ääreen.

  Reply
 • 25.5.2017 at 22:50
  Permalink

  Nyky sdp:n kuva. Nasiman edustama islam, ja lasten räjäyttelyt sopii näköjään Antti Rinteen ja muiden stadi-demareiden maailmankuvaan.

  Reply
 • 25.5.2017 at 23:12
  Permalink

  Poistu Afganistaniin minun kotimaastani. Sinusta ja sinun lapsistasi tule IKINÄ suomalaisia, katsos Natzima, suomalaisuus on geeneissä, veri on vettä sakeampaa. Siksi jääkärimarsisssa laulamme ” puolesta hengen, heimon ja maan”. Ja sinä Natzima et kuulu minun heimooni. SORRY!

  Reply
  • 27.5.2017 at 13:03
   Permalink

   Totta joka sana. Hallitsematon päätön maahanmuutto on siirtänyt suomen keskelle kriisiä ja meitä uhkaa hyvin suuret ulko-ja sisäpoliittiset vaarat. Olemme tällä hetkellä toistaiseksi vielä kuin valtaisan pyörremyrskyn keskustassa vaikka ympärillämme vallitsee hirmuinen epäinhimillinen kaaos ja hävitys. Mutta tilanne muuttuu hyvin nopeasti ja silloin me emme ole enää kansalaisina emme myöskään yhteiskuntana enää minkäänlaisessa turvassa. Sama myrsky saa meidätkin hallintaansa.ja repii demokraattisen yhteiskunta järjestelmämme hajalle samalla tavalla kuin vuosisadan alussa jolloin elimme vaaran vuosia ase kädessä torjumassa ja tappamassa omiamme tai muita maahan tunkeutujia. Näinkö lyhyt muisti meillä suomalaisilla on. Nyt vaarat ovat moninkertaisia ja uhkat salakavalia ja raukkamaisia jotka eivät kuulu meidän maaperällemme rauhaa rakastavana kansana. Naisemme ja lapsemme ja kansallinen perintömme ovat hyvin suuressa vaarassa. Miksi me sallimme sen joidenkin diktatuurimaisesti oikeuttaan käyttävien päättäjien taholta. Mutta muistakaa että Suomen mies on ennenkin noussut yhtenä miehenä puolustamaan kotia,uskontoa ja isänmaataan. Se on pyhä velvollisuutemme omiamme kohtaan. Se vala on särkymätön. Emme kai kukaan halua verisen historiamme toistavan itseään enää uudestaan.
   R.L

   Reply
 • 25.5.2017 at 23:23
  Permalink

  Nassima nassuttaa jälleen -ja puhuu paskaa kuten jok’ikinen kerta kun suunsa avaa. Tekopyhä afgaani-demari, ajaa maahan tänne kuulumattomia muukalaisia ja repii turpaansa kantaväestölle -Mukana myös urpiainen & comp ”geeninjalostus” mainoskiertueella sekä vetää fyrkkaa vokkibisneksestä. Saanut paljon pahaa aikaiseksi jo tähän mennessä. Tarkkailtava!

  Reply
 • 25.5.2017 at 23:53
  Permalink

  Miettikää suomalaiset tarkasti, jos menette hölmösti Manchester-Nasiman ansaan. Verta ja suolen pätkiä tämä rouva haluaa, ympärisuomen ja kuvan mukainen irvistys sen kun lisääntyy.

  Reply
  • 26.5.2017 at 00:09
   Permalink

   Kyllä. Kyseessä on erittäin häikäilemätön tapaus -saanut touhuilla liian rauhassa aivan liian monta vuotta.

   Reply
   • 26.5.2017 at 22:43
    Permalink

    Kyllä ja täysin sivistymätön ja tietämätön Suomen historiasta. Muistutan kuinka hän piti Väinämöistä historian henkilönä/raiskaajana, yymmärtämättä Kalevalan symboliikkaa puolustaessaan lähi-idän turvapaikanhakijaraiskaajia.

    Reply
 • 26.5.2017 at 00:19
  Permalink

  Jos suomalaisten (rotu) ajatusmaailma ärsyttää Nazimaa niin hän on vapaa muuttamaan esi-isiensä maahan. Sielä kun kaikki tuntuu olevan paremin kuin täälä rasistisessa pohjolassa.

  Suomalaiset ovat monta kertaa historiassa tapelleet tämän maan omalle kansalleen asuisijaksi. Nyt kaiken maailman hottentotit haluaisivat tulla yhteiskuntamme eläteiksi. Ja kaiken lisäksi ne vaativat että suomalaisten pitää alistua niiden maanis-depressiiviseen käytökseen ja antaa toteuttaa itseään niinkuin parhaaksi näkevät.

  NE LUULEVAT VÄÄRIN!!

  Suomi on suomalaisille. PISTE. Ja jos tilaa ja/tai töitä löytyy niin toissijaisesti muille. Valkoisella miehellä ei ole mitään velvollisuutta elättää tai ottaa maahansa asumaan muiden maanosien väkeä. Hyvää hyvyyttään sen voi tehdä, mutta mitään moraalista tai taloudellista velvoitetta ei ole.

  Onko muuten kukaan miettinyt miksi venepakolaisista ei kukaan koskaan sano pahaa sanaa? Siksi että väkivalta ja toisten alistaminen/raiskaaminen ei kuulu heidän kulttuuriinsa. Tosin kuin 1600 vuotta serkusten kanssa naimisiin menneiden rotujen.

  Reply
 • 26.5.2017 at 07:56
  Permalink

  NaziMari: Suomi on suomalaisten. Emme ole rakentaneet Suomea ulkomaalaisille loisille.

  Reply
  • 26.5.2017 at 11:54
   Permalink

   Täsmälleen niin!

   Reply
 • 26.5.2017 at 08:32
  Permalink

  Onko Monika-naisten rahasotkut selvitetty Razmyarin puheenjohtaja kaudelta ?

  Reply
 • 26.5.2017 at 11:11
  Permalink

  Hänhän on maaton eikä kuulu mihinkään siksi on helppo arvostella. Menepäs kyselemään muun maan omilta kansalaisilta mitä he ajattelevat omasta maastaan. Miksi tällaisi ulkolaisia otetaan politiikkaan jotka tulevat puhumaan suomalaisille paskaa eikä kuulu suomen kuvaan ollenkaan.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *