Dingo tekee paluun 15 vuoden tauon jälkeen alkuperäisellä kokoonpanolla

Porilainen vuonna 1982 perustettu Dingo on jäänyt elämään suomalaisen musiikin historiaan yhtenä kaikkien aikojen suosituimmista yhtyeistä. Vuonna 1984-1086 Dingo rikkoi kaikki siihenastiset levy- ja konserttimyyntiennätykset.

Nyt Dingon alkuperäinen kokoonpano tekee odotetun paluun. Neumann, Quuppa, Pepe, Pete ja Jonttu tulevat tekemään tulevana kesänä seitsemän festivaalikeikkaa sekä esiintyvät lokakuussa myös espanjalaisessa Fugefestissä. Tämän lisäksi legendaarisesta yhtyeestä on tekeillä kirja.

Dingo aloittaa paluunsa tänään, perjantaina loppuunmyydystä, porilaisesta Bar Kinosta. Yhtyeen jäsenet kertovatkin, että mitään ei kuitenkaan oteta itsestäänselvyytenä, vaan edetään varovasti askel askeleelta eteenpäin. Vanhat riidat on nyt selvitetty ja näkemyserot ovat historiaa, joten poissuljettua ei ole kesän jälkeinen jatkokaan. Kunhan yhtyeen kunto kestää ja eri elämäntilanteisiin liittyvät seikat sallivat jatkuvan keikkailun.

 

Dingon tämän kesän keikat:

 

23.6 Himos Juhannus, Jämsä

24.6 Tahko Juhannus, Tahkovuori

1.7 Iskelmäfestivaali, Jämsä

7.7 Wanaja Festival, Hämeenlinna

15.7 Suomipop Fstivaali, Jyväskylä

21.7 Tammerfest, Tampere

28.7 Kuopio RockCock, Kuopio

Lokakuu Fugefest, Fuengirola, Espanja (tarkka päivä vahvistuu myöhemmin)

 

 

Lähde: Ilta-Sanomat, Dingomania

 

 

 

3 thoughts on “Dingo tekee paluun 15 vuoden tauon jälkeen alkuperäisellä kokoonpanolla

  • 26.5.2017 at 22:40
    Permalink

    Olin kuudennella luokalla, kun Dingo konsertoi Keravalla Nikkarin koululla 1984. Omat vanhempani eivät antaneet silloin lupaa konserttiin ja kun nyt äitinä ajattelisin soittavani Dingon kappaleita omalle tyttärelleni 11v. niin voisin todeta, että sanoitus on täyttä kulttuurimarxilaista paskaa.

    Silloin nuorisoon 1980-luvulla Dingo upposi, mutta nyt ovat uudet tuulet maailmassa ja toivottavasti tämä vasemmistolaishenkinen kulttuurimaisema korvataan terveillä kansallismielisillä taiteilijoilla. Vai onko joku kuullut Neumanin puolustavan isänmaataan???

    Reply
    • 26.5.2017 at 23:01
      Permalink

      Juice Leskisessä oli Suomen viimeisin isänmaan runkku.
      Pate Mustajärvikin kääntyi suvakismiin.

      Reply
  • 27.5.2017 at 22:21
    Permalink

    Lihavat vanhat äijät örveltää ja luulee olevansa teinejä. Minua ihmetytti jo aikoinaan se kun televisio uutisissa kerrottiin Dingon hajoamisesta. Eihän jonkun bändin hajoaminen ole mikään uutinen. Kyse on aina vain ajasta. Kaikki hajoavat aikanaan.

    Ja miten niin muka ”kaikkien aikojen menestyksekkäin”?? Toto ja Dire Starits on varmasti menestyksekkäämpiä. Beach Boyseista puhumattakaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.