Terrorismitutkija Salehzadeh: Suomessa liikkuu tikittäviä aikapommeja, isku mahdollinen

Geopolitiikan tutkija Alan Salehzadeh puntaroi IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa terrorismin uhkaa Suomessa.

Salehzadeh kertoo, että terrorismi ei koskaan lopu siihen, että terroriristijärjestö tuhotaan.

– Ideologia ei kukistu vankiloissa eikä lopu sotatoimien kautta. Täytyy suunnata sotatoimet ja taistelu terrorismituotteen sijaan terrorismituotantotehdasta vastaan. Pitäisi lopettaa suurvaltojen interventio ja sotatoimet Lähi-idässä. Muuten tämän kaltaiset järjestöt lisääntyvät koko ajan, selvittää Salehzadeh.

”Heidät pitäisi karkottaa”

Vaikka Salehzadeh ei uskokaan vankilan voimaan, hän ei myöskään halua potentiaalisten terroristien liikkuvan Suomessa.

– Ei pitäisi sallia, että jihadistit liikkuvat vapaalla jalalla täällä. Monet heistä ovat menneet sotimaan Isisin riveihin viattomia Lähi-idän muslimeja vastaan, nyt palanneet Suomeen ja heillä on integroitumisprosessi Suomessa. Heidät pitäisi karkottaa. He ovat tikittäviä aikapommeja. Milloin vain tulee käsky, he voivat uudelleen radikalisoitua ja tehdä väärin. Ne, jotka ovat sotineet, pitäisi karkottaa, Salehzadeh linjaa.

Lähde: IL

4 thoughts on “Terrorismitutkija Salehzadeh: Suomessa liikkuu tikittäviä aikapommeja, isku mahdollinen

  • 26.5.2017 at 13:11
    Permalink

    Tulevassa iskussa sais kuolla idioottipoliitikkojen ja suvakkien lapsia.

    Reply
    • 28.5.2017 at 13:07
      Permalink

      Ei nyt sentään suomalisia lapsia. Viattomia. Mutta noista päättäjä porsaista en sano puolustuksen sanaa.

      Reply
  • 26.5.2017 at 14:34
    Permalink

    Maailma on tullut kylään -vain välittömästi alkavat maastapoistot sekä rajatarkastusten huomattava tiukentaminen ovat toimivia ratkaisuja. Nykyinen muslimien myötäilyyn perustuva toimintatapa on varma tie katastrofiin, se ei ole toiminut yhdessäkään maassa -Englannin verilöyly on tästä varoittava esimerkki, kallis hinta yli 20 vuotta vanhoista virheistä. Muslimin kiitos hyyssäämisestä.

    Reply
    • 28.5.2017 at 13:16
      Permalink

      Samaa mieltä. Viisainta olisi laittaa täysi alku välimeren poikki. Ei ketään mistään. Korkeintaan sivistyneistöä. Korkean koulutuksen saaneita siis. Emme me voi auttaa kaikkia. Eurooppa syödään tällä menolla tyhjäksi. Ei tarvitse mennä merta kauemmaksi että näkee nälkäisiä kurjia jo kotimaassa jos nämä päättäjä pässinpäät saavat vielä kauemmin mellastaa. Rosvot kiikkiin sanoi jo Vennamokin. Paskahousut ulos eduskunnasta ja mamut rajan taakse. Irti tästä sisäsiittoisesta eu politiikasta ja heti. Siitä se lähtee suomalaisuus taas nousuun.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.