Scot Yard ex-pomo: kiihkoislamistit keskitysleireille

Tarique Ghaffur, entinen Scotland Yardin johtaja antoi lausunnon, jossa hän vaati kiihkoislamistien internointia keskitysleireille.

Kirjoittaessaan sunnuntaina The Mail -lehteen, Ghaffur varoitti, että kiihkoislamisteja on liikaa kaduilla ja poliisi ja MI5 eivät kykene valvomaan heitä.

Ghaffur ehdotti erityisten keskusten perustamista, joihin jopa 3000 kiihkoislamistia voitaisiin internoida uusien terrori-iskujen estämiseksi.



Asiasta kirjoitti Daily Mail: 7/7 Met police chief calls for extremists to be locked up in INTERNMENT camps as he says MI5 and police cannot keep track of 3,000 terror suspects

One thought on “Scot Yard ex-pomo: kiihkoislamistit keskitysleireille

  • 30.5.2017 at 00:22
    Permalink

    Höpöhöpö. Mitään muutosta ei nykymenoon saada. Islamistit leikkaa kurkkuja auki ja räjäyttelee kun niitä huvittaa. Ja valkoinen mies nöyrtyy koska EU-johtajalle heristävät rasismi-sormea.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.