Scot Yard ex-pomo: kiihkoislamistit keskitysleireille

1

Tarique Ghaffur, entinen Scotland Yardin johtaja antoi lausunnon, jossa hän vaati kiihkoislamistien internointia keskitysleireille.

Kirjoittaessaan sunnuntaina The Mail -lehteen, Ghaffur varoitti, että kiihkoislamisteja on liikaa kaduilla ja poliisi ja MI5 eivät kykene valvomaan heitä.

Ghaffur ehdotti erityisten keskusten perustamista, joihin jopa 3000 kiihkoislamistia voitaisiin internoida uusien terrori-iskujen estämiseksi.Asiasta kirjoitti Daily Mail: 7/7 Met police chief calls for extremists to be locked up in INTERNMENT camps as he says MI5 and police cannot keep track of 3,000 terror suspects

1 KOMMENTTI

  1. Höpöhöpö. Mitään muutosta ei nykymenoon saada. Islamistit leikkaa kurkkuja auki ja räjäyttelee kun niitä huvittaa. Ja valkoinen mies nöyrtyy koska EU-johtajalle heristävät rasismi-sormea.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.