EU kaatoi Hollannin kansanäänestyksen tuloksen

6

Hollanti ratifioi tänään sopimuksen EU:n ja Ukrainan välillä, jonka yli 60% maan kansalaisista oli tyrmännyt kansanäänestyksessä.

Alankomaiden senaattori Ben Knapen sanoi, että Hollanti on liian heikko vastustaakseen EU:ia. Maan parlamentti äänesti noin 60% äänienemmistöllä kansan tahtoa vastaan.

Uuden sopimuksen seurauksena EU:n investoinnit Ukrainaan kasvavat ja sodan repimän Ukrainan kansalaiset saavat oikeuden liikkua Schengen-alueella ilman viisumia.Aiemmin Ukraina on tunnistettu alueeksi, jolta terroristit saavat haltuunsa sotilasaseita maan sekavan tilanteen vuoksi.

Asiasta kirjoitti Express: ’We’re too weak to fight EU’ Shock admission as Dutch senators overturn referendum result ja EU Terrorism Situation and Trend – TE-SAT Report 2016

6 KOMMENTIT

  1. Liittovaltion diktaattorit määräävät mitä kukin jäsenmaa tekee tai on tekemättä. Tässä se nähdään. Koskahan Suomi ensimmäistä kertaa ymmärtää liittovaltion diktatuurin?

    • Itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser näki jo n. neljännesvuosisata sitten, mitä on tulossa: hän nimesi yhden kirjansa ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”!

  2. Täysin mafia toimintaahan tämä on. Tuosta porukasta on päästävä irti mahdollisimman nopeasti -uhkailuun eikä myöskään kiristämiseen pidä suostua!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.