Vain elämää palaa jo syksyllä ruutuun

Suosittu vain elämää saa jatkoa jo syksyllä. Seuraava kausi kuvataan Hirvensalmen Satulinnassa, ja joukko jo aiemmilla kausilla nähtyjä artisteja matkaavat kuvauksiin tänään tiistaina.

Sarjan seitsemännellä kaudella ovat mukana Toni Wirtanen, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Sanni, Kaija Koo, Cheek ja Juha Tapio.

Lähde: Ilta-sanomat

One thought on “Vain elämää palaa jo syksyllä ruutuun

  • 30.5.2017 at 14:18
    Permalink

    Aivan käsittämätöntä kurapaskaa jonka tarkoitus on ainoastaan viedä ihmisten huomio OIKEASTI tärkeistä asioista. Nykyisten TV-ohjelmien (uutiset mukaanlukien) seuraaminen johtaa aivojen rappeutumiseen -tarjolla on vain puhdasta mielipidevaikuttamista tai täysin merkityksetöntä höttöä. ”Vain elämää” on näiden kahden agendan jonkinlainen yhdistelmä, on erittäin surullista ja jopa hieman pelottavaa että suomalaisten huomio saadaan kohdistettua tämänlaiseen roskaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.