Pyöräilevä 8-v lapsi kaadettu maahan ja potkittu Helsingin Puistolassa

Lauantaina iltapäivällä (27.05.) yhdeksän nuoren lapsijengi kävi pyörällä liikkuvan 8-vuotiaan pojan kimppuun Puistolanraitin ala-asteen lähistöllä. Poika tönäistiin nurin ja häntä lyötiin ja potkittiin hänen ollessaan maassa. Uhri on käytetty sairaalassa ja poliisi tutkii asiaa.

”Pahoinpitely on todettu tapahtuneeksi”, kertoo rikostorjuntayksikön johtaja rikosylikomisario Tuomo Lotta medialle. Tapauksen kuvaus ”Puistolassa tapahtuu” -fb-rymässä:

Eilen vähän klo 17 jälkeen 5-8 henkilön joukko ylä-asteikäisiä tyttöjä ja poikia taklasivat pyörällä ajavan 8-vuotiaan pojan kumoon Puistolanraitilla ala-asteen läheisyydessä. Nostivat pystyyn, riepottelivat häntä, tiputtivat maahan. Nostivat pystyyn , yhden pitäessä kiinni kun toinen potkii mahaan. Asiasta tehty rikosilmoitus, poliisit kävivät ottamassa lausunnon sairaalassa.

Tällainen jättää traumoja kaikille ! Jutelkaa vanhemmat asiasta nuorisonne kanssa!!!! Mitä puuhailevat ja missä liikkuvat ja kenen kanssa!

TOIVON että tällaisissa tapauksissa käydään lääkärissä vaikka vammat näyttävät vähäisiltä, saattaa olla kuitenkin sisäisiä vammoja.

Asiasta on oltu yhteydessä Koudan ja Pohjanraitin koulujen rehtoreihin.

Asiasta kertoivat Helsingin Sanomat 31.05.2017 ja keskustelua käydään Puistolassa tapahtuu -fb-ryhmässä.




8 thoughts on “Pyöräilevä 8-v lapsi kaadettu maahan ja potkittu Helsingin Puistolassa

  • 31.5.2017 at 15:55
    Permalink

    Vuorenvarmasti matupaskojen haisevia jälkeläisiä

    Reply
  • 31.5.2017 at 16:16
    Permalink

    Tai kulttuurimarxilaisen vapaan kasvatuksen saaneita narsistipaskoja. Veikkaan, että molempia. Feministiäitien kasvattamat tytötkin ovat kunnostautuneet nykyään käyttämällä silmitöntä fyysistä väkivaltaa.

    Uutinen kertoo paljon tästä sairaasta ja rappiolla olevasta Suomesta. Surullista!

    Reply
    • 31.5.2017 at 20:04
      Permalink

      Juuri niin! Nuo kommunistisen Frankfurt-koulukunnan moraalinmädätys-periaatteita soveltavat kansanviholliset aloittavat tuhoisan myyräntyönsä jo lastentarhoista – rikollisten, moraalisesti yhtä mädäntyneiden vallanpitäjien seuratessa sivusta.

      Reply
  • 31.5.2017 at 18:03
    Permalink

    Vanhasta leikistä ”kuka pelkää mustaa miestä?” on tullut todellisuutta Hellsingin kaduilla. On enemmän kuin todennäköistä että hakkaajien jengi oli Suomeen tunkeutuneiden kehitysmaalaisten jälkikasvua. Paikallisen poliisin kieroutuneen tiedotustavan tuntien etninen tausta yritetään salata jos se vain mitenkään on mahdollista.

    Reply
  • 31.5.2017 at 18:45
    Permalink

    Matujengi siellä on taustalla. Netistä löytyy tietoo.

    Reply
  • 31.5.2017 at 19:13
    Permalink

    Nyt taas liioitellaan asiaa. Kyseessä on yksittäistapaus jolla ei ole mitään yhteyttä maahanmuuttoon ja poika oli varmasti tehnyt joitain. Kyllä poliisi olisi ilmoittanut jos kyseessä olisi maahanmuuttaja taustainen löyhä kaveriporukka-

    Reply
    • 31.5.2017 at 21:41
      Permalink

      Oliko tuo olevinaa vitsi? Jos ei hakeudu lääkärille, vieläpä sinne ”pääpuolelle”

      Reply
  • 31.5.2017 at 19:13
    Permalink

    Suojeluskunnat takaisin. T.äiti

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.