Jussi Halla-aho: Noloa kun Euroopan johtajat vitt****e Trumpille

Jussi Halla-Aho Facebook:
En ota Pariisin ilmastosopimukseen sinänsä kantaa, mutta mielestäni oli harmillista ja noloa, että Euroopan johtajat keskittyivät Trumpin vierailun yhteydessä lähinnä julkiseen vittuiluun ja komenteluun. Heillä oli tietysti kova halu moraaliposeerata medialle ja kotiyleisölle.

Trumpin luonteenlaatu huomioiden tämä on kuitenkin typerä lähestymistapa, minkä esimerkiksi Aasian johtajat ovat paremmin ymmärtäneet. Kun Trumpille kettuillaan, hän provosoituu ja kettuilee takaisin kaksinkertaisesti. Sitten kun hän on provosoituna päästänyt jonkun idean suustaan, siitä tulee hänelle ohjelma.

”Muuri Meksikon rajalle” oli tästä hyvä esimerkki. Trump heitti sen läpällä jossakin kampanjatilaisuudessaan. Oikeamieliset pöyristyivät, koska niissä piireissä ohjesääntö määrää pöyristymään inhokkien läpästä. Trump provosoitui, teki läpästä agendan ja ryhtyi ajamaan hankettaan kaikella innolla ja tarmolla.

Arveluni on, ettei Pariisin sopimus oikeasti ollut Trumpille sen suurempi kynnyskysymys kuin Nafta tai vaikkapa Israelin-suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin. Todennäköisesti suunsoitto ja hihittely sinetöivät päätöksen erota Pariisin sopimuksesta.

Trumpille on ominaista, että hän ei lainkaan epäröi eskaloida tilanteita. Siksi kannattaisi olla hiukan pragmaattisempi, jos häneltä halutaan jotakin. Hän nyt joka tapauksessa on presidenttinä joitakin aikoja, vaikka parempaa väkeä kuinka kiukuttaisi.

Jussi Halla-Aho: Facebook

6 thoughts on “Jussi Halla-aho: Noloa kun Euroopan johtajat vitt****e Trumpille

  • 2.6.2017 at 16:42
    Permalink

    Ruunat vain kateuksissaan ja munattomuuksissaan kettuilevat orille, joka ”astuu” maansa asiat kuntoon ja ojennukseen sillä aikaa kun EU:n George Soroksen aisankannattajat heiluttavat häntäänsä ja noutavat ”kuoleman kepin” joka ainoa kerta, kun Soros sen vain heittää.
    Euroopan johtajien kyvyttömyys indikaattori on nimenomaisesti se, että kuta enemmän EU:n globalistit yhteen ääneen ja erikseen solvaavat Yhdysvaltain presidenttiä Donald Trumphia sitä korruptoituneempi ja väärinkäytöstensä humalluttamasta orjasta on kyse, jolla ei ole mitään hyveitä eikä kunniantuntoa, puhumattakaan rakkaudesta kansaansa kohtaan sekä huolesta tuon ihmisjoukon hyvinvoinnin tilasta ja sen vastaisesta kehityksestä, jolla turvataan tulevien sukupolvien onni ja menestys, jota sillä on täysi oikeus odottaa tämän päivän päättäjiltä. He eivät valmista heille Taivaan iloa, vaan tulenkatkuisen Helvetin tulen syvimpien syöverien rikinkatkuisen kidutuskammion.

    Reply
  • 2.6.2017 at 16:59
    Permalink

    Euroopan päätäjillä ei ole varaa vittuilla mihinkään suuntaan.

    Reply
  • 2.6.2017 at 18:27
    Permalink

    Suomessa ollaan parempia. HS vittuilee Trumpille ja Putinille.

    Reply
  • 3.6.2017 at 10:22
    Permalink

    Euroopan johtajissa on kaikenmaailman pellejä joita rahamiehet pompottavat. Ei niitä kiinnosta kuin oma asema ja rikastuminen, täysin selkärangatonta sakkia, katsokaa nyt esim. Kataista, pyrkyri nuoleskeli itsensä komissaariksi. Totaalinen tampio ja kansanpetturi.
    Victor Orbanin kaltaisia kansansa puolustajia tarvitaan lisää jotta Eurooppa vielä pelastuu! Halla-aho voisi olla yksi.

    Reply
  • 3.6.2017 at 15:36
    Permalink

    Trumpia vastaava Mies tarvittaisiin Suomeenkin. Mistähän tähän isoon hätään sellainen saataisiin? Persujen uusi pomo? Siitäkään ei vielä voi takuuseen mennä, mutta toivotaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.