Poliiseilla oma FB ryhmä, jossa rasismi saa rehottaa

Verkkojulkaisu LongPlay on julkaissut artikkelin, joka perustuu heidän saamiinsa kuvakaappauksiin poliisien salaisesta Facebook ryhmästä. Kuvakaappauksissa kommentoidaan mm. turvapaikanhakijaa, joka ”yritti” hirttäytyä Helsingissä. Tästä kerroimme 8.3.2017:

Poliisien ryhmässä asiaa oli kommentoitu sanoilla ”edes tota ne ei osaa” ja ”kelvottomalta yritykseltä näytti”.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaiselta oli asiasta kyselty, eikä Kolehmainen ollut asiaa kiistänyt, vaan kertonut kuulleensa ryhmästä, muttei halua asiaa kommentoida julkisuuteen.

Tällä hetkellä jokaiseen Suomen 11 poliisilaitokseen on palkattu oma nettipoliisi taistelemaan vihapuhetta vastaan. Helsingissä toimii jopa 10 hengen vihapuheyksikkö. Lisäksi poliisi palkkaa 36 henkilötyövuoden verran uusia poliiseja väkivaltaisen ekstremismin ja ääriliikkeiden laittoman toiminnan tunnistamiseen ja torjuntaan.

Poliisitarkastaja Måns Enqvist:

Tämä on normaalia poliisitoimintaa, eli neuvoin, kehotuksin ja käskyin. Sitten kun on ylitetty tietty raja, niin saatetaan asia tutkittavaksi, sanoo Enqvist.

Hieman ristiriidassa on poliisin vihapuheryhmä VS ”poliisin vihapuheryhmä”.

 

Lähteet: YLE, MTV

7 thoughts on “Poliiseilla oma FB ryhmä, jossa rasismi saa rehottaa

 • 3.6.2017 at 17:24
  Permalink

  Mitä pahaa tossa nyt on. Noi kommentithan on suht neutraaleja. Lisäksi ryhmä on suljettu. Saa poliisillakin olla henkilökohtainen mielipide ja hän saa keskustella siitä kollegoidensa kanssa. Ei tässä mitään sen kummempaa.

  Reply
 • 3.6.2017 at 17:35
  Permalink

  On hyvä muistaa että koko #vihapuhe vouhotus on maansa pettäneiden päättäjien keksimä suojakilpi tilanteeseen missä vuosia kestäneet valheet alkavat yksi kerrallaan paljastumaan. Viimeaikainen sanan ja mielipidevainon raivokas lisääntyminen viittaa vahvasti että myös Suomen sätkynuket alkavat pelkäämään kantaväestön kostoa -valehtelun sijasta käyttöön on otettu pakottaminen, vain yksi mielipide hyväksytään.

  Niiden Suomen poliisien jotka eivät vielä ole myyneet sieluaan tulee yhdistyä -muuten edessä on ruåtsin tie, siellä virkavalta on menettänyt täysin otteensa tilanteeseen ja muslimit hallitsevat katuja. Poliisin tehtäväksi on jäänyt tilanteen salaaminen kantaväestöltä, siis niiltä ihmisiltä jotka maksavat heidän palkkansa! Sairasta!

  Reply
  • 4.6.2017 at 11:36
   Permalink

   Täysin samaa mieltä

   Reply
 • 3.6.2017 at 21:41
  Permalink

  Sanoisinko, että omat koirat purivat. Mutta vakavasti ottaen poiketen niistä punikki, punaviher-kulttuurimarxistista EU globalistien likaisen työn tekijöistä, jotka ovat poliittisesti orientoituneita pamputtamaan kansallismielisia ja yleensäkin kanta-asukkaita ja peittelemään sekä pois puhumaan maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista, murhista, törkeistä ryöstöistä, koiran potkimisista ja somalijengien valtoimenaan rehottavasta suomalais lasten ja nuorten ”kääntämisisistä”, joihin ”monikulttuurinen” ”gansta” -poliisi ei halua puuttua millään tavalla muutoin kuin viemällä sen suomalaisen kamarille, joka julkeaa siitä poliisia moittia. ”Rasismista” mistäs muusta!
  Nykyinen poliisin toiminta on ollut suhteessa kansaan, joka sentään kustantaa heidän palkkansa ja odottaa siitä jotain vastinetta. Tätä taustaa vasten on ollut käsittämätöntä kuinka polisii surutta syö kuormasta sitä luottamuspääomaa ja good williään, jota se on sentään valtaosassa kansaa nauttinut ammattitaitoisena ja ihmisläheisellä otteella, jolla se on pyrkinyt solmuja aukomaan ilman ensijaista väkivallan käyttöä ellei tilanne ole sitä välttämättä vaatinut.
  Jos näitä kansan puolella ja suomalaisuutta arvostavia, sanoisinko suorastaan rakastavia poliisiviranomaisia on poliisikunnassamme, niin heidän oma etsikko aikansa ja sytyslankansa alkaa olemaan kohta loppuun palanut, sillä elleivät he sanoudu irti kommunistisesta valposta. He tulevat asemoitumaan ja leimautumaan Helsingin punakaartin polpojen joukkoihin peruuttamattomasti. Jokaisella ihmisellä ainakin kerran elämässään tulee ajankohta jolloin on tehtävä arvovalintoja omantuntonsa, aatteidensa ja isänmaansa hyväksi tietäen tuon valinnan tehdessään joutuvansa sorron ja syrjinnän kohteeksi joka saattaa pahimmillaan konkretisoitua potkuina tai etenemismahdollisuuksien tyssäämiseen työurallaan, koska kuten eräs koulutyttö sai tämän kokea, koska hän seisoin ”väärässä joukossa” ja uskalsi tuoda julki sen länsimaisen demokratian perusaatteeseen kuuluvan poliittisen oikeuden olla eri mieltä kuin mitä koulunsa Vihreän puolueen muslimien vihasaarnaa kaiuttimista soittanut Rehtori ja luonnollisesti muu maanpetturi lössi, joka kuvittelee lapsellisesti tekevänsä jotain merkittävää Suomen ja oman päänsä kaulan varressa säilymisen kannalta.
  Lopuksi: Nyt poliisit, jotka olette sitä mieltä, ettei Suomen kaltaisesta maasta pidä tehdä toista Ruotsia, jossa kalifaatti ja vääräuskoisten teurastaminen on nurkan takana Stefan Löfvenin ja feministien perseillessä henkensä edestä, joka ainoastaan jatkaa heidän kurjaa saappaan nuolentaansa muutamia kuukausia pitäkällä tähtäimellä.
  Tämän ei pitäisi olla rakettitiedettä, kuten maahanmuuttajatkaan eivät ole ”moniosaajia”, vaan kaikki teurastuksen salat tuntevia tappokoneita.

  Reply
 • 3.6.2017 at 22:18
  Permalink

  Samaa mieltä edelläolevien kommentoijien kanssa!

  Reply
 • 4.6.2017 at 21:39
  Permalink

  Mites nyt,kun virkaveljistä tulee asiakkaita,niin eiks asiakas ole aina oikeassa?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *