Rock am ring -festivaali evakuoitu terroristiuhan takia

Saksassa järjestettävä Rock am ring festivaali on tänään perjantaina keskeytetty poliisin kehotuksesta. Festivaalijärjestäjä kertoo sivuillaan ottavansa poliisin kehotuksen tosissaan ja tyhjentävänsä koko alueen tutkinnan ajaksi. Ensimmäinen ilmoitus asiasta ilmestyi järjestäjän sivulle klo 22.00 aikaan.

Festivaalijärjestäjä on tiedottanut, että tilaisuus jatkuu, kun kaikki on saatu tutkittua ja jatkaminen on turvallista. Viikonlopuksi on myyty 90 000 lippua ja tältä päivältä peruuntui ainakin Rammsteinin keikka.

Rock am ringin facebook sivuilla tehtyä ilmoitusta on jaettu jo 18 300 kertaa ja postaus on kerännyt tähän mennessä jo 4600 kommenttia. Kommenteissa festivaaliyleisö mainitsee tyytymättömyytensä Saksan maahanmuuttopolitiikkaan, Merkeliin ja moni sanoo, ettei todellakaan ole enää mukavaa, kun ei omassa kotimaassaan uskalla poistua kotoaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.