Ulkomaalaistaustainen mies ampui naista – Kuoli sairaalassa

Uutinen osoittautui valheeksi, tiedot on antanut Nykysuomelle Kari Seppänen, joka esittäytyi ”uhrin” läheisenä henkilönä. Karin kanssa käytiin asiaa läpi ja tarina tuntui todelliselta. Nyt kävi ikävä kyllä näin ja toimitus pahoittelee asiaa.  Esitämme erityiset ja vilpittömät pahoittelumme ”uhria” esittäneessä kuvassa olevalle henkilölle, joka ei liity tapaukseen millään tavoin.

Tietoja antanut ihminen

Juttu on siis valitettavasti uutisankka. Pyrimme aina tarkistamaan faktat ennen uutisen julkaisua. Niin tässäkin tapauksessa. Nykysuomi joutui nyt kuitenkin ilmeisen tahallisen harhaanjohtamisen uhriksi. Pahoittelumme vielä kertaalleen.

Alkuperäinen, myöhemmin paikkaansapitämättömäksi osoittautunut uutisemme aiheesta oli tällainen:

Nykysuomi on saanut todisteita tapauksesta, jossa naista oli ammuttu kaksi kertaa suun alueelle ilmeisesti pienikaliberisella aseella. Ammuttu nainen oli nimeltään Juliana ja Julianan oman kertomuksen mukaan hän oli yhtenä iltana kaverinsa kanssa eksynyt tuntemattomaan porukkaan. Jostain porukan sisällä oli syntynyt riitaa. Juliana kuvailee asiaa itse näin:

tapasin yhe tutun jonka seurauksena olin yhes vieraas porukas (voin syyttää itteeni ja vihataauttooko mua?) jos maahanmuuttotaistaisii vai pakolaisii ja suomalaisii, jos joku riidan seurauksen johteena ottaa asee esii uhkaa ampuu sil on ongelma pääss. ei siin hetkes tajunnu paljoo voin kuullakki se voimakkaa äänen käytön ja laukauksen kaadun maaha tuntu ikuisuudelt ei se sattunu sit heräsi ympäril oli lääkereit en tienny mistää mitää viime viikot oon nukkunu lähes kokoaja saanu piristystä siit kaverit käy

Tämän kirjoituksen Juliana on julkaissut ennen kuolemaansa sairaalasta.

Julianan tuttu miettii kuinka näinkin ihanaa ja sydämellistä naista joku voi ampua? Ihmetystä herättää myös se, että poliisi kiisti tapauksen siitä kysyttäessä. Ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut.. Juliana makasi aluksi koomassa kolme viikkoa, jonka jälkeen toivonkipinä heräsi. Tila kuitenkin huononi taas ja Juliana joutui hengityskoneeseen. Viime viikolla tila huononi jo siihen pisteeseen, että hätäleikkaus oli edessä. Tämän jälkeen tila vaihteli huonosta hyvään.

Perjantai aamupäivästä omaiset saivat suru-uutisen. Juliana oli kuollut. Suremaan ja äidittömäksi jäi kaksi pientä lasta.

Lähteet: Juttuvinkit, lähiomainen

5 thoughts on “Ulkomaalaistaustainen mies ampui naista – Kuoli sairaalassa

 • 3.6.2017 at 20:23
  Permalink

  Kiitos sisäministeri tästäkin aktiviteetistasi ja poliisien ohjeistamisesta. Eikö olekin kivempi kerätä autoilijoilta rahat valtiolle jaettavaksi ”tärkeämpiin asioihin”?

  Reply
  • 5.6.2017 at 02:39
   Permalink

   Mee nyt takaisin mv-lehden sivuille!

   Reply
 • 3.6.2017 at 21:20
  Permalink

  Tämä maa on tosi sairas. Todella sairas!!! Ja kun tämä on tälläiseksi mennyt, se ei tule loppumaan kuin samalla tavalla kuin Romaniassa v. 1989.
  Ja kuten sanonta sanoo, jokainen kaivaa itse oman kuoppansa.

  Reply
 • 3.6.2017 at 22:41
  Permalink

  Suomi ja koko läntinen maailma on vihermarxsistien panttivankina. Se sakki haluaa hävittää meidät ja muslimit sun muut neekerit ovat heidän työkalujaan. Aikaa ei ole paljon, jos halumme nuo paskiaset hävittää pois, sillä ne hävittävät meidät alle 10 vuoden sisällä, jos sormi suussa odotamme.

  Reply
 • 5.6.2017 at 09:57
  Permalink

  Kari Seppäsestä kaipaisi informaatiota, linkkiä etc.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *