Näkökulma: Poliitikot, herätys! Täällä kuolee ihmisiä!

Lontoossa tapahtui jälleen kerran useita kuolonuhreja ja kymmeniä loukkaantuneita vaatinut järjetön terrori-isku, jonka tekijät huutelivat iskulauseita Allahin puolesta silmittömän tappamisensa lomassa.

Tällaiset tapahtumat ovat järkyttäviä useasta eri syystä. Ensinnäkin, syyttömien ja viattomien siivilien tappaminen on aina erittäin järkyttävää jo sinällään. Vielä järkyttävämpää on se, että tappaminen tehdään uskonnon nimissä. Vieläpä uskonnon, jota markkinoidaan rauhanuskontona.

Kaikkein järkyttävintä asiassa on kuitenkin se, että eurooppalaiset poliitikot eivät tee mitään estääkseen näitä iskuja. He päinvastoin edistävät näiden iskujen syntyä avoimien rajojen politiikallaan.

Vanhan sanonnan mukaan se, joka päästää ketun kanatarhaan on vähintään yhtä syyllinen tapahtuneisiin tuhoihin kuin kettu itse. Se pätee tässäkin tapauksessa. Saamattomien poliitikkojen voidaan katsoa olevan suoraan vastuussa näistä iskuista ja kuolonuhreista.

Kaikella järjellä ajateltuna luulisi, että tässä vaiheessa pidettäisiin jo Euroopan johtajien yhteistä kriisikokousta, jossa pohdittaisiin pikaisia toimenpiteitä terrori-iskujen ehkäisemiseksi ja ihmishenkien säästämiseksi. Mutta ei.

Kuinka paljon viattomia kuolonuhreja, surua ja murhetta pitää vielä tulla, ennen kuin poliitikot uskaltavat ryhtyä oikeisiin toimiin kansalaistensa turvallisuuden takaamiseksi? Nämä terrori-iskut eivät tule vähenemään sillä, että Eurooppaan päästetään koko ajan lisää potentiaalisia jihadisteja.

Iskuja ei tule ehkäisemään myöskään se, että jokaisen iskun jälkeen kirjoitetaan Twitteriin samat litaniat, ja sitten käyttäydytään niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Juha Sipiläkin taas totuttuun tapaan kopioi Twitteriin saman vanhan tutun viestin, jossa jyrkästi tuomitsee iskun, ja jossa kertoo ajatusten olevan uhrien omaisten luona.

Nämä korulauseet eivät auta mitään, kun tarvitaan oikeita tekoja.

Olemme tekemisissä äärimmäisen pahuuden ja julmuuden kanssa. Ääri-islamistit eivät lopeta viattomien siviilien tappamista, ennen kuin ovat päässeet tavoitteeseensa. Päämääränä ISISillä on koko Euroopan orjuuttaminen islamistisen vallan alle.

Toimintakyvyttömät poliitikkomme katsovat tätä kaikkea sivusta tekemättä mitään konkreettista estääkseen sitä. Absurdia kyllä, Suomessakin pyritään saattamaan rikosoikeudelliseen vastuuseen ne, jotka suorasanaisesti arvostelevat näitä iskuja, niiden tekijöitä ja sitä uskontoa, joka niiden taustalla on.

Euroopan johtajille on tärkeämpää poliittinen korrektius kuin omien kansalaisten turvallisuus. Sen ansiosta tulemme menettämään tulevaisuudessa vielä paljon lisää viattomia ihmishenkiä, jotka poliitikot ovat valmiita uhraamaan poliittisen korrektiuden nimissä.

Annammeko me tällaisen tapahtua? Eikö tässä tilanteessa olisi jo aineksia isompaankin kapinaan? Jos poliittinen johto ei kykene takaamaan kansalaistensa turvallisuutta, se pitää vaihtaa.

Emmekö me ansaitse kulkea kadulla vapaasti vailla pelkoa?

Katso myös:

10 thoughts on “Näkökulma: Poliitikot, herätys! Täällä kuolee ihmisiä!

  • 4.6.2017 at 11:59
    Permalink

    Kokoomus, Perussuomalaiset, vihreät, Vasemmistoliitto, SDP, RKP ja muut puolueet ovat syyllisiä siihen että tilanne on se mikä se on tänäpäivänä!!

    TEIDÄN KÄTENNE OVAT VERESSÄ!!

    VIATTOMIEN EUROOPAN KANSALAISTEN JA SUOMALAISTEN VERESSÄ!!

    HÄVETKÄÄ!!

    Reply
  • 4.6.2017 at 12:11
    Permalink

    Ja käsittämätöntä on se, että tätä helvetin rauhanuskontoa tuputetaan tänne meille. Länsimaat olivat vihdoinkin vapautuneet terrorismista ja oppineet olemaan sotimatta niin sitten nää sairaat kieroutuneet poliitikot rupee tuputtaan tänne jotain ällöttävää islamia, mikä ei kuulu meille pätkääkään.

    Islam pysykööt Lähi – Idässä. Sitä ei Eurooppaan tarvita eikä muutenkaan kehitysmaalaisia.

    Reply
  • 4.6.2017 at 14:08
    Permalink

    Vallankahvassa olevat EUnukit toteuttavat Kalergi-suunitelmaa suomalaisten ja muiden euroopalaisten tuhoamiseksi Afrikasta tulevan mutavyöryn alle. Tavoitteena on helposti alistettavissa oleva negroidinen sekarotu EU-diktatuuriin ja edelleen Uuden Maailmajärjestyksen tyranniaan.

    Reply
  • 4.6.2017 at 14:54
    Permalink

    Kuinka monen pitää kuolla vielä? Kohta Suomessa on myös näitä iskuja ja viattomia menettää henkensä. Koska Suomi herää ja puolustautuu?

    Reply
    • 4.6.2017 at 18:37
      Permalink

      Ja tieliikenteessä ”yksikin uhri on liikaa”, mutta ei Islamin näyttämöllä. Siinä ei ole kuolonuhrien määrällä ylärajaa.

      Reply
  • 4.6.2017 at 15:47
    Permalink

    Voisiko Juha Sipilä tehdä jotain muuta kuin ”mennä shokkiin” (toimintakyvytön tila) aina kun muslmit tekevät terrori-iskuja? Pääministerin tehtävä on suojella suomalaisia terrorismilta. Mutta toistaiseksi Sipilä ei ole muuta kuin mahdollistanut terrori-iskut Suomessa.

    Ja jos Sipilä kuvittelee että edesauttamalla terroristien toimet Suomessa, hän saa kansan huutamaa armeijaa ja poliisia apuun, niin hän on kuvitellut olevansa väärän kansan pääministeri.

    Sipilä, sinulla on verta käsissäsi!!

    Reply
  • 4.6.2017 at 21:32
    Permalink

    Eikös shokissa oleva pitäisi toimittaa lääkäriin ja siten saikulle?

    Reply
  • 4.6.2017 at 22:53
    Permalink

    EU on rauhanyhteisö? Eiköhän tätä menoa koko EU ole kohta melkoinen taistelutanner. Kansalaiset alkavat puolustaa itseään omalla tavalla jos nämä poliittisen eliitin edustajat eivät siihen pysty. Siinä voivat niin muslimit kuin Euroopan poliittiset päättäjät yhdessä ihmetellä että miten tässä nyt näin pääsi käymään?

    Reply
  • 4.6.2017 at 23:43
    Permalink

    Shokki Sipilä pitää yhteyttä ISIS:ksen ”tahtiin”. Soittaisivat edes sitä Säkkijärjen polkkaa kuten Jatkosodan hyökkäysvaiheessä v. 1941 tekivät sotkien venäläisten jättämien radiomiinojen räjäyttimis aikeet Viipurissa estäen näin vanjoja saamasta pulssiaan väliin.
    Jospa matut inhoaisivat tuota heille kuullostavaa renkutusta niin paljon, että häipyisivät sinne missä pippuri kasvaa.

    Reply
  • 5.6.2017 at 00:11
    Permalink

    Nyt pitäisi kostaa muslimeille kunnolla. Jokaisesta tapetusta kristitystä telotettaisiin + 100 muslimia. Asian voisi hoitaa esimerkikisi pudottamalla ydinaseen Mekkaan. Kuka suree noita mutakulleja, paskapäitä. Suomen poliitikot eivät uskalla tehdä yhtään mitään muuta kuin syyllistää kanta Suomalaisia mielipiteistä.
    HISTORIA TULEE MUISTAMAAN SIPILÄN JA KUMPPANIT KUSIPÄINÄ, JOTKA TUHOSIVAT SUOMEN. SIPILÄ ON SAMAN LAINEN KUIN OLI ENGLANNIN ENTINEN PÄÄMINISTERI CHAMBERLAIN, JOKA KÄYTYÄÄN NATSISAKSASSA TOTESI ”RAUHA MEIDÄN AIKANAMME” MENI KAI PARI VIIKKOA JA SAKSALAISET HYÖKKÄSI PUOLAAN. MUUT POLIISIT JA KANSANEDUSTAJAT OVAT SUOMALAINEN MAANPETTURI VERSIO VIDKUN QUISLINGISTÄ. SUOMENSANAKIRJAAN VOISI TEHDÄ SEURAAVAN MUUTOKSEN KANSANEDUSTAJA=QUISLING

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.