9 turvapaikanhakijaa putkaan Nurmijärven VOKista – Nujakoivat henkilökunnan kanssa

Nurmijärven Nukarilla sijaitsevassa, helmikuussa 2016 Suomeen alaikäisinä yksin tulleille turvapaikanhakijoille avatussa ryhmäkodissa ja perheryhmäkodissa kehkeytyi sunnuntaina iltapäivällä riitatilanne asukkaiden ja henkilökunnan välillä.

Keski-Uudenmaan poliisin arvion mukaan riitatilanne syntyi todennäköisesti kuljetukseen liittyvästä aikatauluerimielisyydestä.

Poliisi kertoo, että yhdeksän turvapaikanhakijaa on kuljetettu putkaan häiriökäyttäytymisen vuoksi.

Ryhmäkodin palvelujohtaja Sirpa Raitanen kertoo, ettei ainakaan hänen tietoonsa ole tullut, että kukaan olisi loukkaantunut nujakassa.

Lähde: Yle

Artikkelikuva ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Katso myös:

6 thoughts on “9 turvapaikanhakijaa putkaan Nurmijärven VOKista – Nujakoivat henkilökunnan kanssa

  • 5.6.2017 at 10:30
    Permalink

    Miksi, eihän EU ole suurin saastuttaja? Luulisi että ajankohtaisempi ongelma Sipilälle juuri nyt olisi maahanmuuton ja terrorismin torjunta.

    Reply
  • 5.6.2017 at 12:01
    Permalink

    Jos meillä eivät EUnukit olisi vallankahvassa, niin tuollaiset maahantunkeutujat eli ns. turvapaikanhakijat voitaisiin käännyttää välittömästi pois Suomesta.

    Reply
  • 5.6.2017 at 12:33
    Permalink

    Mitä turvapaikkaa irakilaisetkaan tarvii Menkööt rakentamaan isänmaataan sodan jälkeen Siinä kyllä pulma kun haluavat vain loisia suomessa siellä tarvis tehdä työtä Kyllähän nyt öljyvaltio voi asukkaansa elättää

    Reply
  • 5.6.2017 at 13:40
    Permalink

    Tulevat sisuuntuneena takaisin,ja aloittavat terrorismin,vielä ramadanin aikaan. Nukarista Suomen ensimmäinen terroristikohde??

    Reply
  • 5.6.2017 at 21:07
    Permalink

    Yhtä hyvin tätä ”materiaalia” on saatavissa Sing Sing:stä. Siis paha maineisesta vankilasta.

    Reply
  • 5.6.2017 at 23:44
    Permalink

    Eiköhän aivan yksin saapuneiden ole parasta pikkuhiljaa laittaa sandaalit sauhuamaan ja lähteä takaisin kotia kohti -Suomalaiset alkavat nimittäin (lopultakin!) saada tarpeekseen näistä jatkuvista öykkäröinneistä, lisäksi tämä pelleily tulee aivan saatanan kalliiksi joka omalta osaltaan nostaa kantasuomalaisen verenpainetta -se on huonompi juttu tänne kuulumattomalle muukalaiselle…ymmärtänette mitä tarkoitan?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.