London Bridge -iskusta yllykkeen saanut nainen hyökkäsi rengasliikkeeseen Torontossa

4

Heti Lontoon London Bridge -terroristi-iskun ehdittyä uutisiin saakka lauantaina 3.6. 2017,  torontolaiseen Canadian Tire -rengasliikkeeseen hyökkäsi nainen, jolla oli päässään huivi, jossa oli ISIS -tunnus.
Nainen huusi ”Allahu Akbar!” rynnätessään sisään liikkeeseen. Hän hyökkäsi päin henkilökuntaa ja alkoi lyödä heitä golfmailalla, ja kaivoi sitten etsiin veitsen, jolla alkoi sohia. Henkilökunta sai hänet kuitenkin taltutettua ja pidettyä aisoissa kunnes poliisi saapui paikalle.

Nainen, jonka nimeksi on ilmoitettu Rehab Dugmosh, pidätettiin, ja häntä kuulusteltiin tänään ensimmäisen kerran. Hän oli pukeutunut kuulustelussa mustaan niqabiin, ja julisti heti istunnon alussa ”Olen sitoutunut uskovien johtajaan, Abu Bakr al-Baghdadiin! (eli Isisin ylimpään johtajaan)”

Dugmoshia syytetään pahoinpitelystä, kahdesta aseellisesta pahoinpitelystä, kahdesta aseen hallussapidosta, kätketyn aseen mukana pitämisestä ja kuolemantuottamuksella ja ruumiinvammalla uhkailusta. Häntä kuulustellaan toistamiseen myöhemmin tässä kuussa.

 

6.6.2017 http://www.express.co.uk/news/world/813871/ISIS-Allahu-Akbar-knife-woman-bandana-Canada-London-Bridge-attack

 


4 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.