Pyhtäällä meneillään suuri operaatio – Mukana poliisi, armeija, merivartiosto ja helikopterit

Ilta-Sanomat uutisoi, että Pyhtäällä Kymenlaaksossa on meneillään poliisijohtoinen tehtävä. Syynä iltapäivällä kesäasuntoon tehty murto.

Pyhtääläinen Katja Niemi kertoi Ilta-Sanomille havainneensa Pyhtään Huutjärven sataman lähistöllä mittavan operaation, jossa on osallisena useita poliiseja, armeijan väkeä ja ainakin kaksi helikopteria.

Niemen mukaan poliiseilla oli järeitä aseita ja poliisikoira mukana. Niemi kertoo, että poliisi kehotti ulkoilijoita menemään sisätiloihin, eikä ihmisiä päästetty satamaan.

Operaation syynä oli kesäasunnosta varastetut aseet. Samalla varkaiden mukaan lähti myös kaksi venettä. Toinen veneistä löytyi Vilniemeltä Haminasta ja toisen Merivartiosto tavoitti Kotkan edustalta. Veneessä olleet kolme miestä pääsivät kuitenkin karkuun, eikä heitä etsinnöistä huolimatta onnistuttu löytämään.

Lähteet: IS, IL

2 thoughts on “Pyhtäällä meneillään suuri operaatio – Mukana poliisi, armeija, merivartiosto ja helikopterit

  • 8.6.2017 at 21:37
    Permalink

    No, kannattaa poliisin keskittyä vain siihen ”vihapuhe metsästykseen” kun ei noista normaaleista poliisi toimista tahdo tulla lasta eikä paskaa.

    Reply
  • 8.6.2017 at 22:52
    Permalink

    Käyttäytyikö poliisi tilanteessa rasistisesti?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.