Ruotsin Moderaterna-johtaja Anna Kinberg Batra: ”Islamistinen terrori uhkaa koko yhteiskuntaamme”

Ruotsin ’Moderata Samlingspartietin’ tilaisuudessa Mosebacketerassenilla Tukholmassa (06.06.) puhunut puolueen puheenjohtaja Anna Kinberg Batra varoitti islamistisen terrorin uhasta. ’Moderaten’ vastaa Suomen Kokoomusta.

Anna Kinberg Batra otti puheeksi islamistisen terrorismin uhan omassa kesäpuheessaan Mosebacketerasilla eteläisessä Tukholmassa:

-Me emme saa suhtautua naiivisti terrorismin uhkaan. Se on ollut yllämme jo useita vuosia. Väkivaltainen islamistinen terrori uhkaa koko meidän yhteiskuntaamme. Sitä vastaan pitää taistella. Se tulee sekä voida havaita ja sitä tulee rangaista, mieluimmin ennen kuin se on liian myöhäistä, sanoi hän.

-Meidän on myöskin pakko kutsua asioita niiden oikeilla nimillä. Se joka pakenee (kotimaastaan) osallistuakseen organisoituun terrorismiin ei vain ole pelkkä matkailija, osanottaja tai jotain muuta, joka voi melkeinpä kuulostaa mukavalta.

-He ovat terroristeja ja usein murhaajia. Sellaiset pitää pysäyttää ja sellaisia tulee rangaista, muistutti Kinberg Batra, kuulijoiden esittäessä suosiotaan.

Moderaattijohtaja kertoi myöskin, että hänen puolueensa on tehnyt aloitteen eduskunnassa siitä, että avustusten maksaminen  väkivaltaista extremismiä tukevalle toiminnalle lopetetaan,  ja, että Moderaten ja Allianssen tukevat tätä ehdotusta.

-Huomenna minä toivon, että eduskunta tukee sitä. Mutta vielä enemmän tarvitsee tehdä, jatkoi hän.

-Tänä päivänä on Ruotsissa sama rangaistus sille, joka mahdollistaa terrorismin rahoittamalla sirtä tai värväämällä kuin varkauteen tai kavallukseen syyllistyneelle. Se ei ole oikeudenmukaista. Niin emme voi sen antaa ehdottomasti olla, selitti Kinberg Batra.

Samma på svenska:

Anna Kinberg Batra fokuserade på hotet från islamismen under sitt sommartal på Mosebacketerrassen på söder i Stockholm idag.

– Vi får inte vara naiva inför hotet från terrorismen. Det har legat över oss i flera år. Våldsbejakande islamistisk terrorism hotar hela vårt samhälle. Den måste bekämpas. Den måste både kunna upptäckas och bestraffas, allra helst innan det är för sent, sade hon.

– Vi måste också kalla saker och ting för dess rätta namn. Den som reser iväg för att delta i organiserad terrorism är inte bara någon resenär, deltagare, eller nåt annat som nästan låter lite gulligt.

– Det är terrorister och ofta mördare. Såna ska stoppas och såna ska straffas, påpekade Kinberg Batra inför en applåderande publik.

Moderatledaren hävdade också att hennes parti lagt ett förslag i riksdagen om att stoppa bidrag till verksamheter som stödjer våldsbejakande extremism, och att det är Moderaterna och Alliansen som drivit fram den frågan.

– Imorgon hoppas jag att riksdagen stödjer det. Men mer behöver göras, fortsatte hon.

– Idag har Sverige samma straff för den som gör terrorismen möjlig genom finansiering eller rekrytering, som för stöld eller bedrägeri. Det är inte rimligt. Så kan vi absolut inte ha det, förklarade Kinberg Batra.

http://www.friatider.se/kinberg-batra-islamismen-hotar-hela-v-rt-samh-lle




 

2 thoughts on “Ruotsin Moderaterna-johtaja Anna Kinberg Batra: ”Islamistinen terrori uhkaa koko yhteiskuntaamme”

  • 8.6.2017 at 23:20
    Permalink

    Suomen kokkareista ei vielä taida löytyä yhtään samanlaista ’kerettiläistä’!

    Reply
  • 30.3.2018 at 08:43
    Permalink

    Maailman valloitus ja kristittyjen kurkkujen katkominenhan on heidän tavoitteensa heän ilmoittavat sen suoraan että yksikään kaupunki ei jää kokematta heidän vihaansa tässä nyky yhreiskunnassa on vaan niin paljon naiveja ihmisiä jotka eivät suostu tätä uskomaan eikä näkemään vaikka muslimit itse sen suoraan sanovat kaikki päättäjätkin ovat suvakki ämmiä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.