Marjaana Toiviainen haluaa kesälomarahasi pakolaisleirille

Julkkispastori Marjaana Toiviainen on julkaissut Facebookissa päivityksen, jossa peräänkuuluttaa ihmisiltä rahaa Helsingin pakolaisleirin ylläpitoon.

Toiviainen haluaa ihmisiltä isoja lahjoituksia tai viikoittaisia/kuukausittaisia suoraveloituksia leirin juoksevien kulujen kattamiseksi. Lisäksi esille otetaan kesälomarahat, jotka toivotaan lahjoitettavaksi ”hyvyyteen”.

Refugee Hospitality Club -nimisessä Facebook-ryhmässä Toiviainen julkaisee lähes päivittäin turvapaikanhakijoille suunnattuja englanninkielisiä päivityksiä, joissa antaa ohjeita ja neuvoja, kuinka selvitä Suomessa.

Eräässä eilen julkaistussa päivityksessään hän tuomitsee internetin vaihtoehtomediat rikollisiksi ja rasistisiksi, ja ohjeistaa ihmisiä olemaan klikkaamatta niiden uutislinkkejä, jotta mediat eivät saisi mainostuloja.

Katso myös:

 

47 thoughts on “Marjaana Toiviainen haluaa kesälomarahasi pakolaisleirille

    • 9.6.2017 at 13:36
      Permalink

      Juurikin näi.. saa laittaa ite pyhyyteensä vaikka tilinsäkkin..

      Reply
  • 9.6.2017 at 09:04
    Permalink

    Eikö toi vammainen ämmä vois painua vittuun suuomesta

    Reply
  • 9.6.2017 at 09:05
    Permalink

    Empä taida lahjoittaa pahuuteen. Mutta nuorelle naiselle voisin tarjoa asuinpaikan.

    Reply
  • 9.6.2017 at 09:06
    Permalink

    ja että oikeen lomarahatkin laittomat kuppaavat muutenki Suomea.Tuo akkahan on täysin kuutamolla tätä se Suomen avoin mielenterveys politiikka tekee.

    Reply
  • 9.6.2017 at 09:12
    Permalink

    Voi pikkusia , tikkari rahaa pitäisi saada. Ei tipu.

    Reply
  • 9.6.2017 at 09:25
    Permalink

    Kyllä on tyttö päästään sekaisin, eikö omaiset voi toimittaa pakkohoitoon? Käsittämätöntä että hän saa vielä toimia papin virassa. Jos kuuluisin kirkkoon, eroaisin heti.

    Reply
  • 9.6.2017 at 09:29
    Permalink

    Joo minäkin käytän omia rahojani jos pidän mielenosoituksen. Missä mun keräys? Ajatelkaa ihmiset nyt oikeesti et te maksatte ton naisen palkan ja sen eteen se vie teidän rahat ja tuo tänne lisää ihmisiä joilla ei ole mitään muuta tavoitetta kuin hyötyä teistä lisää.

    Reply
  • 9.6.2017 at 09:47
    Permalink

    Enemmän olen kuin oman osani tehnyt verojen muodossa, jotka noille turisteille annetaan. Menisivät nyt vaan pois ja veisivät tuon hullun naisen mennessään.

    Reply
  • 9.6.2017 at 09:59
    Permalink

    Mitä tekemistä pakolaisilla muka on suomalaisen yhteiskunnan kehittämisessä? Ei ummarra!

    Reply
  • 9.6.2017 at 10:37
    Permalink

    ;Mitähä kaikkee tää pönäkkä anorektikko viä keksii, ennen kuin pimahtaa ihan täysin.

    Reply
  • 9.6.2017 at 10:39
    Permalink

    Toi on sairas, todella sairas päästään.

    Reply
  • 9.6.2017 at 10:55
    Permalink

    Ennemmin poltan rahani kun tuen laitonta ja suomelle erittäin haitallista toimintaa! Miten tuo akka ylipäätään kehtaa ruinata mitään? Se taitaa olla ihan oikeasti hullu?

    Reply
    • 9.6.2017 at 15:13
      Permalink

      Samaa mieltä ja useat päättäjät myös samaa paskaporukkaa.

      Reply
  • 9.6.2017 at 11:14
    Permalink

    Kun katsoo luterilaisen seurakunnan toilailuja niin piispatasolla kuin nais-pappikin niin ei voi olla ihmettelemättä miten korruptoitunut ja sisältä päin mädäntynyt koko laitos on. Ja sitten sillä on vielä verotusoikeus. Eikös raamatussa sanota että ”älkää pitäkö muita jumalia”? Ja miten se sopii Marjaanan Allahin palvontaan?

    Mitä Marjaana osaa kertoa meille Jumalan valtakunnasta. Kysykää häneltä kun tapaatt ensi kerran:”Mitä tiedät Jumalan valtakunnasta. Millainen se on?”. Toistaiseksi on jäänyt vastaamatta kaikilta luterilaisen seurakunnan konsulteilta. Vaikka raamatussa kerrotaan ihan tarkkaan Jumalan valtakunnasta.

    Reply
    • 4.8.2017 at 16:32
      Permalink

      paikka jossa ei ole surua eikä murhetta.

      Reply
  • 9.6.2017 at 12:03
    Permalink

    Ei tulisi mieleenkään antaa latiakaan mihnkään joka noita tukee ja niinkauan kunnes tuo erotetaan papinvirasta

    Reply
  • 9.6.2017 at 12:08
    Permalink

    Haista Toiviainen oikein iso silpovittu! Täys hullu koko akka! Hoitoon ja pian!

    Reply
  • 9.6.2017 at 12:43
    Permalink

    Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ovat turvapaikkahuijareita ja heidät tulisi tuomita petoksesta ja viranomaisten harhauttamisesta taloudelliseen korvaukseen Suomessa loisimisesta.

    Reply
    • 9.6.2017 at 19:44
      Permalink

      Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet voisivat mennä kaivamaan sen merenalaisen tunnelin Hesasta Tallinnaan ja Tukholmaan… yksi vaihtoehto täällä ololle…. esim. rangastuksena ko. rikkomuksesta…. *IMHO*

      Reply
  • 9.6.2017 at 13:24
    Permalink

    Onkohan rahankeräyslupa kunnossa? Tämä akka on sairas ja pitäisi hoitaa suljetulla.

    Reply
  • 9.6.2017 at 13:52
    Permalink

    Mikään ei enää yllätä tuon sairaan muslimiesten hikipallien nuolijan jutuissa. Kannattaa erota kirkosta. Kirkko ja tuo lude ajavat terroristien asiaa.

    Reply
  • 9.6.2017 at 14:24
    Permalink

    Missä on poliisi? Kyseessä on laiton rahankeräysrikos. Ilmoituksessa ei ole esimerkiksi keräyslupanumeroa. On se vittu kumma että toi meidän virkavalta on niin saatanan puolueellinen, että oksettaa. Jos joku muu pyytää somessa rahaa niin paskalakit on saman tien kimpussa ja syytettä nostamassa.

    Reply
  • 9.6.2017 at 15:05
    Permalink

    Toimittakaa helvetin kuuseen tuollainen pappi virastaan. Hän ei ole enää jumalan asialla. Onko koskaan ollutkaan. Pitkäniemi tai Lapinlahti olisivat oikeita paikkoja. Siellä ei kuuntelijat pistäisi hanttiin. Ei muuta kuin akka pellolle vaan virastaan. Käyttäytyy kuin valtiomies komennellessaan ja juoksuttaessaan kansalaisia. Ihan Sekopää akka.

    Reply
  • 9.6.2017 at 15:06
    Permalink

    Porukka huolissaan papin toiveesta rahojen antamisesta hyvään tarkoitukseen. Eipä nyky-Suoli kirjoita kuinka PerSSKeKo hallitus uhkailemalla ja kiristämällä vei -30% julkisen puolen duunarin lomarahoista

    Reply
  • 9.6.2017 at 15:14
    Permalink

    Olisi nyt vaan mennyt seksileluksi sinne Afrikkaan… win-win

    Reply
  • 9.6.2017 at 15:22
    Permalink

    Tokkopa vaan annan. Ennemmin voisin harkita maksavani siivun näiden karvaranteiden häätämisestä Suomesta pysyvästil.

    Reply
  • 9.6.2017 at 16:27
    Permalink

    Eikö ne kikyn myötä saa lomarahoista jo sen 30%?

    Reply
  • 9.6.2017 at 16:58
    Permalink

    Öhömm. Lomarahat hyvään. Tarpeeks hyvää on, et osa-aikatyöläisen lomarahoilla saa nollattuu rästilaskukasan ja vietettyy loman himas muksujen kaa ja ostettuu yhet kauan itketyt spinnerit. Tietääkseni raamattu kehottaa kunnioittamaan esivaltaa=kielteisen päätöksen saaneet pois maasta. Tähän ei pitäs papiston/kirkon sekaantua!

    Reply
  • 9.6.2017 at 17:14
    Permalink

    juu mä voin antaa lomarahat ja mun kokonainen elake, mun säästöt ja mun asunto ja auto ja kaikki miten minulle on… ne pakkolaiset tarvi tättä kuintenkin ennempaan kuin minä kun mä on vain jonku arvoton suomalainen…..

    Reply
  • 9.6.2017 at 19:59
    Permalink

    Juu, haistakaa vaan kaikki täällä pitkä liejuinen paska.

    Reply
  • 9.6.2017 at 20:30
    Permalink

    Mä olen sentään Porvoon tuomiokirkossa töissä mutta tän ihmisen jutut on kyllä ihan perseestä ,ja mä olen kyllä nähnyt kaikenlaista viheltäjää mut tää on kyllä sellainen että mun vuorolla ei tule kirkkoon sisään..

    Reply
  • 9.6.2017 at 21:14
    Permalink

    Ai ihan omia rahoja ovat laittomasti maassaolijat joutuneet käyttämään

    Reply
    • 9.6.2017 at 22:10
      Permalink

      Niinpä…
      Mitähän ”omaa” rahaa?
      Irakista/Iranista/Afganista, jne. kuljetettuja rahoja?
      Vai mitä ”omaa” rahaa?
      Suomen työläisten selkärangasta ne discorahat on revitty!!!

      Helvettiin Suomesta ja toi Oulunkylän ”pappi” pois virastaan!

      Reply
  • 9.6.2017 at 23:15
    Permalink

    Erosin kirkosta alko- piispojen takia eika kaduta. Liityin kirkkoon ulkomailla eika kaduta sekaan.

    Reply
  • 9.6.2017 at 23:26
    Permalink

    Mikä kumma siinä on että ylipäänsä pakolaisia ovat ainoostaan nuoret miehet?? Eli juuri ne kenen kuuluisi olla taistelemassa omiensa puolesta ja lähettää naiset ja lapset turvaan!? Sit ihmetellään ku suomessa raiskaustapaukset yleistyny kun näät ei arvosta naista yhtään??
    Olis seki hullun kuulosta et suomessa syttyis sota niin nuoret miehet lähtee karkuun ja naiset, lapset ja vanhukset jätettäis tänne kuolemaan senttiäkään en tollasille heittäis, häpeisivät. Varsinkin tää marjaana… hyvä kun nykyään on edes suomalaisia ketkä ei olis veloissas ja saa just laskunsa maksettua täällä verotushelvetissä. Sit pitäs viimisetki roposet tollasille lahjottaa?? Saatika että nää tekis ikinä mitään hyvää suomen puolesta? kyllä varmaan kohta paukkuu pommit suomessakin jos ei pikkuhiljaa lopu näiden nuorten miesten hoivaaminen täällä ja palauteta sinne mistä on tullutkin.

    Ps. Mua ei haittaa ulkomaalaiset jotka muuttaa suomeen laillisesti ja tekevät töitä ja käyttäytyvät maassa maan tavalla ja maksavat veronsa kuin tavallinen suomalainenkin. En ole siis rasisti mutta nää pakolaiset on pelkkää hulluutta ottaa tänne..

    Reply
  • 9.6.2017 at 23:30
    Permalink

    Vittu miten tyhmä akka. Niin minäkin olen maksanut aina itse kaikki lomani. Painukoot geelitukat sinne mistä tulivatkin tänne…

    Reply
  • 10.6.2017 at 10:50
    Permalink

    Taidampa liittyä kirkkoon, vain sisältäpäin tuollaiset voi sieltä erottaa!

    Reply
  • 10.6.2017 at 15:36
    Permalink

    mielisairas suvakkihuora. miksei se vaikka tapa itteeään ja myy sisäelimiään ruokkiakseen noita rajan yli änkeneitä torakoita.

    Reply
  • 10.6.2017 at 21:07
    Permalink

    Sitoutuuko kirkko oikeasti tämän papin toimintaan ja tekemisiin? Ja jos näin on niin mihin sitä kirkon ulkomaanapua enää tarvitaan? Missä se raja menee, kuinka paljon suvaitaan? Teologi on sentään yliopistotason tutkinto, ja jos lukee Suomen valtauskontoa, niin miten paljon suvaitaan sitten muita uskontoja? Kuka voittaa, Jumala, Allah vai valontuoja eli Lucifer? Maailmassa kaikki paha ja valheellisuus saa alkunsa uskonnoista. Uskonto lienee pahin sairaus yhteiskunnissa, onko näin? Jos oma papistomme ja öötuota piispastomme ei välitä näin julkisen henkilön lausunnoista, kertonee se ”leipäpappien” hegemoniasta? Kunhan raha tulee ja papillehan sitä tulee. Ihmetellä vaan saattaa, kuinka tämä Marja Toiviainen kehtaa pitää lipereitä. Ehkä olen hieman konservatiivinen tässä, en ole naispappeutta vastaan, mutta tämän naisen arvomailmaa vastaan olen. Varsinkin hänen Afrikkatempauksensa jälkeen. Ihmettelen kyllä suuresti, miten on mahdollista että hän voi olla enää Suomessa… Enkä ihmettele,.. Suomi on hyvä maa, myös Marja Toiviaisella, joka tuntuu kyllä syövän jonkinlaista uhopuuroa aamuisin, Mutta onpa naurettavaa, että huutelee julkisesti että nyt mennään… Olen onnellinen etten ole kirkossa enkä uskolla siunattu, olisipa kamalaa jos joutuisi kantamaan mukanaan tuollaista arvomaailmaa, eikö totta?

    Reply
  • 11.6.2017 at 01:20
    Permalink

    Ja vastaavasti jos haluatte tukea näitä medioita klikkailkaa niitä mainoksi jos joudatte.

    Reply
  • 18.6.2017 at 10:11
    Permalink

    Eikös tuon mitäny mennä Tansaniaan mustan patukan perää jo ajat sitten?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.