Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja on valittu

10

Jyväskylässä on tänä viikonloppuna menossa perussuomalaisten puoluekokous. Tänään heille on valittu uusi puheenjohtaja.

Puheenjohtajaehdokkaita oli Jussi Halla-aho, Leena Meri, Riku Nevanpää, Raimo Rautiola, Veera Ruoho ja Sampo Terho. Puoluekokoukseen on osallistunut reilu 2300 puolueen jäsentä. Kokousvieraille on varattu suomalaista ruokaa, lihapullia, perunoita, häränlihapyttipannua, salaatteja ja kasvisvaihtoehtoja.

Jussi Halla-aho valittiin uudeksi perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Hän keräsi ääniä 949 kappaletta.

Puheenjohtajavaalin äänijakauma.

 

10 KOMMENTIT

 1. Hienoa. Hyvä hallis! Toivottavasti Suomen suunta kääntyy edes hieman järkevämmäksi!!!!!!

 2. Uskon jos noilla puheilla mitä Hallo-Aho sano niin kääntyy suomen suunta ellei sitten taas peru puheitaan .tässä nähdään onko mies puheittensa takana vaiko mikkihiiri

  • Vielä.. PS ja Suomen kansa on aika lailla eliitin vastaista, se oli yksi isoista syistä miksi Sampo, ( puolue eliitin suosikki ) hävisi näinkin selvin numeroin..

 3. Taistelu suomen ja suomalaisuuden puolesta voi alkaa -meillä ei ole enää varaa antaa milliäkään periksi! Statistin roolin on muututtava aktiiviseksi torjuntataisteluksi, pelissä on nimittäin SUOMEN ITSENÄISYYS.

 4. Ehkä tästä vielä hyvä tulee!
  Vihervassarit jo repii pelihousujaan.
  Persujen kannatus nousee, tiedossa on JYTKYJEN JYTKY!
  Ennennäkemätön vitutus valtaa suvakkien mielen.
  Järki voittaa!

 5. Toivottavasti suomenkansanviholliset saavat tämän jälkeen kunnon vastuksen persuista.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.