Toinen varapuheenjohtaja valittu perussuomalaisten puoluekokouksessa

5

Perussuomalaisten puoluekokous jatkuu vielä Jyväskylässä. Nyt he ovat valinneet toisen varapuheenjohtajan.

Toisen varapuheenjohtajan valinnasta käytiin kaksi äänestys kierrosta ja sen voitti Teuvo Hakkarainen. Hän kertoi pitämässään puheessaan mm. seuraavasti:

” Minä olen hyvin perussuomalainen mies. Minä olen taustaltani työmies, hyvin viimeisen päälle. periksi en anna helpolla ja ne periaatteen mitä sanoin vuonna 2011, ne on pitänyt tähän asti, ne ei ole muuttunut miksikään. Eikä ne tule muuttumaan, jos minut valitaan puheenjohtajistoon. Tämä maa on rakennettu kovalla työllä ja se on myyty helpolla Brysselin herroille. Tässä täytyy olla kova vastavoima ja nyt se näyttää siltä, että meille on tulossa se.”

5 KOMMENTIT

 1. Juuri näin! EU-mafian ryöstöretki suomeen on pysäytettävä vielä kun on jäljellä jotain mitä puolustaa.

  Tilanne on kriittinen eikä aikaa ole hukattavaksi -pelissä on suomalaisten koko tulevaisuus, olemmeko tahdottomia orjia joka palvelee EU-eliitin sairaita haluja vaiko ylpeästi itsenäinen kansa -isäntiä omalla maallamme?

  -Onnea Teuvo!

   • Barcelonan julistus – EU:n likainen salaisuus – vuodelta 1995 on vapaakauppa-sopimus EU:n ja 9 muslimimaan välillä. Se takaa paitsi esim. tavaroiden myös ihmisten vapaan liikkumisen sopimusosapuolten välillä, so. muslimien vapaan pääsyn noista yhdeksästä maasta EU-maihin:

    The Barcelona Declaration – Euro Mediterranean – EU’s dirty secret,
    http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English.php

    Tästä sekä Kalergi-suunnitelmasta meidän EU-korruptoidut vallanpitäjämme ja heitä tukeva läpimätä valta-VALE-media vaikenevat.

 2. Haluamme ehdottomasti olla isäntiä ja emäntiä omassa maassamme, ankarilla taisteluilla Suomen kansa on itsenäisyytensä lunastanut !! Ei tehdä tästä mitään kansojen sulatusuunia !! Koko EU tulee kaatumaan omaan politiikkaansa ja täysin hallitsemattomaan maahanmuuttoon sekä ns. yhteisvaluuttansa euron väkisin säilyttämiseen !! Rajavalvonnat ehdottoman tiukoiksi ja loiseläjät takaisin omiin maihinsa !!

 3. Teuvolle ja Juholle onnittelut.. Hyvin meni, liki värisuora. Slunga-P asettunee vielä entiselle tasolleen..

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.