Sampo Terho: Ydinkysymyksiämme on saada humanitaarisen maahanmuuton kustannuksia selville

Maahanmuuttoviraston vuosittain kymmenkertaistuneet kulut: 5, 50 ja 600 miljoonaa euroa nousivat esille Jyväskylässä perussuomalaisten puoluekokouksessa tänään ministereiden kyselytunnilla.

Kustannuksista on valmistumassa laskelma, mitkä ovat turvapaikanhakijoiden aiheuttamat kustannukset yhteiskunnalle. Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila vastasi puheessaan, että Maahanmuuttovirasto on sisäministeriön, eikä sosiaali- ja terveysministeriön alainen laitos. Sosiaaliturvasta on kuitenkin valmistumassa selvitys, kertoi Mattila.

Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho puolestaan vastasi seuraavasti:

”Tämähän on meidän ydinkysymyksiämme saada nimenomaan humanitaarisen maahanmuuton kustannuksia selville”

Turvapaikkakriisiin on mennyt yli miljardi euroa lisätalousarviossa Terhon mukaan. Hän sanoi myös näin:

”Me tiedämme, että yhden turvapaikanhakijan ylläpito maksaa 60 euroa vuorokaudessa. jos hän odottaa keskimäärin 265 päivää turvapaikkapäätöstä, niin pelkkä päätöksen odottelu maksaa silloin lähemmäs 20 000 euroa. Kallista lystiä on”

Tarkentavia jatkokysymyksiä Terhon mukaan voi esittää, kun on laskelma mitä maahanmuutto- tai turvapaikkapolitiikka maksaa yhteiskunnalle.

Lähde: Verkkouutiset

 

5 thoughts on “Sampo Terho: Ydinkysymyksiämme on saada humanitaarisen maahanmuuton kustannuksia selville

  • 11.6.2017 at 16:06
    Permalink

    Eka on ihan hyvä tietä kustannukset. Sen jälkeen niihin voi vaikuttaa alentavasti. Yksi hyvä keino on ottamatta lisää näitä kehitysmaalaisia loiseläjiä ja nyt tulleet pitäisi palauttaa sinne mistä tulivatkin.

    Reply
  • 11.6.2017 at 17:37
    Permalink

    Lisäksi on selvitettävä mikä oli (ja on edelleen!) ruåtsin valtion rooli vuoden 2015 muslimi-invaasiossa suomeen? On olemassa runsaasti todisteita (mm. videokuvaa ja haastatteluja) joista käy kiistattomasti selville että kyseessä oli täysin organisoitu toiminta joka oli etukäteen suunniteltu viimeistä piirtoa myöden. Ruåtsalaiset siis kusettivat JÄLLEEN KERRAN meitä täysin sumeilematta!

    -Miksi Suomi antoi rikoksen tapahtua puuttumatta mitenkään asiaan?

    -Miksi rajoja ei suljettu vaan LAITTOMAN MAAHANTUNKEUTUMISEN annetttiin (ja annetaan edelleen!) jatkua täysin kontrolloimattomasti?

    -Mitkä tahot tiesivät asiasta etukäteen Suomessa?

    -Ketkä johtivat operaatiota ruåtsin puolella?

    -Ja mikä tärkeintä: Silloisen sisäministeri PETTERI ORVON ROOLI rikokseen? Miten on mahdollista että kyseinen maanpetturi on päästetty tästä koko Suomalaiseen kantaväestöön kohdistuneesta velvollisuuksiensa laiminlyönnistä ilman minkäänlaista tutkintaa?

    TÄMÄ ASIA TULLAAN VIELÄ SELVITTÄMÄÄN! EMME UNOHDA KOSKAAN!

    Reply
    • 11.6.2017 at 21:57
      Permalink

      PettUri Orpo tähtää politrukin virkaan Brysselin lihapatojen äärellä ja yrittää kerätä sitä varten pisteitä ylikansallisten takapirujensa silmissä. Samasta syystähän Katainenkin repäisi suomalaisten selkänahasta pelastuspaketin konkurssikypsäksi tietämäänsa Kreikkaa rahoittaneiden pankkigangstereiden keinotteluvoitoille.

      Reply
  • 11.6.2017 at 19:10
    Permalink

    Ei ole. Ydinkysymys on: Miten saada viimeisten vuosien aikana tulleet ”pakolaiset” maasta ulos ja rajat kiinni.

    Siinä on se ydinkysymys joka Samponkin olisi kannattanut esittää. Vain siten hänestä olisi tullut puheenjohtaja.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.