Timo Soini: Puola on Suomelle tärkeä yhteistyökumppani

3

Perussuomalaisten puoluekokous on jatkunut tänään Jyväskylässä. Aamulla oli ministereiden kyselytunti.

Ulkoministeri Timo Soinilta aluksi kysyttiin, millaisia mahdollisuuksia Suomella on syventää taloudellista suhdettaan Puolaan. Soini vastasi näin:

”Puola on Suomelle tärkeä ja hyvä yhteistyökumppani. Puolan laki ja oikeus -puolue on samassa ryhmässä perussuomalaisten kanssa Euroopan parlamentissa.”

Soini kertoi myös puheessaan, että uskoo Itämeren alueen tiivistyvän kaupallisesti sekä ulko- ja turvallisuuspoliittisesti.

Soini tulee antamaan myöhemmin näkemyksensä siitä, mitä hänen mielestään tapahtui perussuomalaisille Jyväskylässä, mutta ei kokenut, että tänään olisi ollut sopiva hetki.

Halla-ahon useat kannattajat ovat arvostelleet Soinia siitä, ettei hän olisi tehnyt riittävästi pakolaiskriisin ratkaisemiseksi sekä perusteettoman maahantulon estämiseksi.

Perussuomalaisten puoluekokous jatkuu vielä muutaman tunnin ja päättyy uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon linjapuheeseen.

Lähde: Aamulehti

3 KOMMENTIT

 1. Taas väärin Soinilta. Puola ei ole Suomelle tärkeä yhteistyökumppani. Saksa sen sijaan on. Saksa on euroopan veturi. Ilman Saksaa olisimme osa Neuvostoliittoa ja suurin osa suomalaisista olisi nääntynyt nälkään. Saksa ruokki Suomea ja suomalaisia sotien aikana ja toimitti meille aseapua. Sitä apua jonka Englantilaiset estivät. Britit kyllä keräsivät rahat yhdessä jenkkien kanssa, mutta pettivät Suomalaiset. Ja sopivat Stalinin kanssa että Suomi annetaan osaksi Neuvostoliittoa.

  Saksa on Suomelle kaikkein tärkein kauppa/yhteistyökumppani. Sitä ei pidä koskaan unohtaa.

  Soini on juonut niin paljon Helsingin seudun vettä että aivot ovat käymistilassa ja sieltä on tullut aivopieruja jo monen vuoden ajan. Kuten tämäkin. Onneksi saksalaisilla on sympatiat Suomeen.

 2. Herra Hillotolpalta pitää kysyä että missä helvetissä se palautussopimus irakin kanssa mahtaa viipyä?

  Soini nimittäin väitti syksyllä 2015, silloin kun maahantunkeutuminen oli kiivaimillaan, että ”sopimus on nimikirjoituksia vaille valmis ja tästä eteenpäin sen loppuunsaattaminen on minun ykkösprioriteetti”

  -Soini puhui paskaa ja kusetti suomalaisia tässäkin asiassa -täysin tietoisesti pelastaakseen itsensä tilanteesta.

  -On se hieno mies!

 3. Jesuiittakoira hakee vahvistuksia kaikkien lantun kasvattajien luvatusta maasta puolasta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.