Hylksaaresta anastettu asekaappi ja aseet löydetty – Viittä esitetään vangittaviksi

Poliisi on jatkanut torstaina Haminan Hylksaaresta alkaneen ja Pyhtään Lököreen päättyneen tapahtumasarjan esitutkintaa.

Hylksaaresta anastettu asekaappi aseineen on löytynyt ja on nyt poliisin hallussa. Kaikki aseet ovat tallessa. Poliisi pääsi asekaapin jäljille omien tutkimuksiensa perusteella. Kaappi oli löytyessään meressä. Asekaapin etsinöissä oli mukana Rajavartiolaitoksen helikopteri, sukeltajia ja teknistä laitteistoa.

Tapahtumat ovat alkaneet Neuvottomasta torstaina n 01.00 aikaan. Neuvottoman alueelta on tuolta yöltä kirjattu tähän mennessä 10 veneisiin kohdistunutta varkausrikosta.

Haminan keskustasta on yöllä kirjattu viisi varkausrikosilmoitusta, joista kaksi on kohdistunut veneisiin. Haminassa on murtauduttu mm Rampsin veneasemalle.

Hylksaaren läheisyydessä oleviin saarissa olleisiin mökkeihin on murtauduttu ja niistä anastettu omaisuutta. Tähän mennessä on tullut ilmi yhdeksään mökkiin kohdistunutta varkausrikosta. Yhdestä saaresta on anastettu vene, joka on löytynyt Hylksaaresta.

Poliisi esittää maanantaina tällä hetkellä pidätettyinä olevaa viittä henkilöä vangittavaksi.

Poliisi kiittää saamistaan runsaista vihjeistä ja havainnoista.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.