Lontoon terrori-iskusta pyydetään havaintoja ympäri maailman

Lontoon terrorismin vastainen poliisi pyytää havaintoja Lontoossa 3. kesäkuuta tapahtuneeseen terrori-iskuun liittyen. Isku tapahtui London Bridgellä ja Borough Marketissa klo 22 aikaan.

Poliisin tutkijat ovat erityisen kiinnostuneita henkilöistä, jotka näkivät valkoisen pakettiauton törmäävän ihmisiin sillalla tai näkivät epäiltyjen hyökkäävän poliisien tai muiden ihmisten kimppuun.

Poliisi pyytää lähettämään mahdolliset havainnot verkkosivujen kautta: https://act.campaign.gov.uk/

Suur-Lontoon poliisitoimi on lähettänyt kansainvälisen pyynnön havainnoista Interpolin kautta, koska alue, jossa isku tapahtui, on vilkasta turistiseutua.

Lähde: Poliisi

One thought on “Lontoon terrori-iskusta pyydetään havaintoja ympäri maailman

  • 12.6.2017 at 15:15
    Permalink

    Minä en kyllä sitä nähnyt. Ja voin veikata että ei kovin moni muukaan meidän kylässä.

    Pelkkää populismia tällaiset pyynnöt. Olisivat tehneet työnsä aikaisemmin hyvin niin nyt ei oltaisi tässä tilanteessa. Rajat tiukasti kiinni ja jokaiselta henkilöltä sormenjäljet ja hammaskartat ennenkuin päästetään maahan. Silloin olisi valvonta kunnossa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.