Viestintävirasto varoittaa haitta-ohjelmasta

1

Tietoturvayritys Forcepoint:in löytämä Trickbot-pankkitroijalainen on haitta-ohjelma, jota levitettiin ainakin viime viikolla sähköpostiliitteenä.

Vaarassa ovat myöskin suomalaiset pankkitilit, ainakin nordea, sekä danske-bank, joihin haitta-ohjelma pystyy tarttumaan, mutta ilmeisesti on muitakin pankkeja.

 

Miten suojaudut haitta-ohjelmalta

Ole tarkkana, mitä klikkailet, Epäilyttävät sähköposti-viestit kannattaa tarkistaa soittamalla omaan pankkiinsa

 

Asiasta uutisoi: Iltalehti

 

</script> <!– 300*250 –> <ins class=”adsbygoogle” style=”display:inline-block;width:300px;height:250px” data-ad-client=”ca-pub-5494860934471063″ data-ad-slot=”3175860636″></ins> <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script>

 

1 KOMMENTTI

  1. Minä varoitan todellisesta haittaohjelmasta joka aiheuttaa tuhansien työtunten menetyksiä vuosittain, joka maksaa miljardeja maaimanlaajuisesti vuodessa ja joka hidastaa työntekoa ja sietien välitystä sekä vakoilee kaiken kirjoittamasi. Se on windows, tekijänä mikrosoft.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.