Hallitus ei eroakaan – Sipilän ja presidentti Niinistön tapaaminen peruttu

2

Päämininisteri Juha Sipilän ja presidentti Sauli Niinistön tapaaminen on peruttu.

Ylen uutisten mukaan Sipilä oli jo matkalla tapaamaan presidentti Niinistöä, mutta tapaaminen peruttiin, koska sitä ei enää tarvittu.

Tilanteen nopean muutoksen aiheutti se, että valtaosa Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä erosi ryhmästä ja perusti oman ryhmänsä. Lähtijöiden joukoissa olivat kaikki perussuomalaiset ministerit.

Uutisoimme Perussuomalaisten hajoamisesta aiemmin:

PS:n eduskuntaryhmä hajosi: Soini ja muut PS-ministerit lähtijöiden joukossa

Pääministeri Sipilä vahvisti median eteen tullessaan, että hallituksen kokoonpano säilyy ennallaan eikä ministerivaihdoksia tule.  Kokoomus ja Keskusta eivät tarvitse muita puolueita hallitukseen tilanteessa, jossa yhteistyö jatkuu Perussuomalaisista irtautuneen Uusi vaihtoehto -ryhmän kanssa nykyisen hallitusohjelman puitteissa.

2 KOMMENTIT

  1. Suomen kansan suurin kusetus. Jos tästä jotain hyvää seuraa, niin toivottavasti loputkin suomut tipuu suomalaisten silmistä. Mädätyksen ennätys, jossa Suomea viedään kohti lopullista EU tuhoa. Tsemppiä Jussi.

  2. Kyseessä on suomen rajojen ulkopuolelta johdettu vallankaappaus -tarkoitus on tehdä rakkaasta isänmaastamme EU-mafian osavaltio ja ajaa Suomi täyteen tänne kuulumattomia kehitysmaalaisia.

    -Tämä ei käy!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.