Susanna Koski ja Wille Rydman (Kok): Hallitusyhteistyön katkaiseminen perussuomalaisten kanssa on virhe

Susanna Koski ja Wille Rydman (Kok) kyseenalaistavat facebook päivityksessä kokoomuksen  päätöstä sulkea perussuomalaiset hallituksen ulkopuolella.

Susanna Koski facebook:
Kokoomuksen ryhmäkokouksessa puitiin hallitusyhteistyötä nykytilanteen pohjalta. Mielestäni mahdollisia vaihtoehtoja olisi pitänyt harkita perusteellisemmin. Ilman vaaleja uusi hallituspohja tulee todennäköisesti olemaan todella ohut. Kuittasin ryhmäkokouksen pöytäkirjaan kollega Rydmanin analyysin, joka löytyy edellisestä päivityksestä.

Tuen puoluettani ja puoluejohtoa kaikin tavoin edessä olevissa ponnisteluissa niin hallitustunnusteluissa kuin neuvotteluissa. Kunnianhimon on oltava korkealla myös kokoomuksella, sillä vähin vaatimuksin tuskin mikään uusi puolue lähtee neuvotteluihin.

Wille Rydmanin:
Minusta hallitusyhteistyön katkaiseminen perussuomalaisten kanssa on virhe, ja tulen ilmaisemaan tämän kantani myös kokoomuksen eduskuntaryhmän kokouksessa. On totta, että monia käytännön hankaluuksia ja erimielisyyksiä olisi varmasti ilmennyt PS:n uuden johdon kanssa. Mutta niin se on hallitusyhteistyössä aina, millä tahansa hallituspohjalla.

Olennaista on se, voidaanko muodostaa parlamentaarinen enemmistö, joka mahdollistaa hallituksen esitysten läpiviennin. Halla-aho ei vaatinut muutoksia hallitusohjelmaan. Nyt joudutaan neuvottelemaan uudesta hallituksesta tai pitämään ennenaikaiset vaalit. Siksi tehty valinta on täysin irrationaalinen. Kokoomus on kyennyt toimimaan samassa hallituksessa myös Arhinmäen ja Ville Niinistön kanssa – ja hyvä niin – vaikka mainitut herrat ovat paljon kauempana kokoomuksen linjoista kuin Halla-aho.

Susanna Koski

5 thoughts on “Susanna Koski ja Wille Rydman (Kok): Hallitusyhteistyön katkaiseminen perussuomalaisten kanssa on virhe

  • 13.6.2017 at 09:09
    Permalink

    Eli Koski (joka peittelee kuvassa kaksoisleukaansa) on eri mieltä kuin johtonsa, mutta on niin tyhmä ettei virallisesti uskalla olla eri mieltä asiasta. Eikä näinollen tuoda virallisesti omaa mielipidettään esille, vaan tukee narsistien marssia kohti kansakuntamme tuhoa. Toisinsanoen, tahdon henkilö.

    Rydman on sen sijaan suoraselkäisempi ja uskaltaa tuoda mielipiteensä julki. Ja veikkaampa että ilman Rydmanin mielipidettä ei Koski olisi koskaan uskaltanut tuoda omaansa julki edes fakebookissa.

    Muuan ministerin poika sanoi aikoinaan osuvasti:” Se on kauheeta katsoa sellaista massaa joka kulkee nenä kiinni toisen perseessä ilman omaa tahtoa”.

    Reply
  • 13.6.2017 at 10:35
    Permalink

    Etpä sitten taida Susannan uskalluksesta mitään tietää.

    Reply
  • 13.6.2017 at 10:56
    Permalink

    Löytyykö kokoomuksesta kaks henkilöä jotka on rehellisiä

    Reply
  • 13.6.2017 at 14:26
    Permalink

    Montako löytyy kepusta.????

    Reply
    • 14.6.2017 at 12:51
      Permalink

      Kepu on nyt liberalistien käsissä oleva puolue jonka Sipilä zombi tekee tasan sen mitä Brysselistä käsketään.
      Ne wanhoilliset jotka eivät kaupunkilaisten mielestä ole nekään muuta kuin nevaan poljettavia – ovat paitsiossa turvat tukittuina sivuraiteella. Persujen esimerkki antoi tyhjentävästi ymmärtää millaista peliä politiikka on tänäpäivänä. Politiikka on vailla kunniaa, jossa ne joilla on periaatteita ja aatetta. Julistetaan luopioiksi, natseiksi, populisteiksi ja ties miksi. Suomi ei ole enää tasa-valta vaan Brysselin diktatuurissa elävä valtio, jossa sätkyukot ja -akat tekevät sen mitä määrätään tai paremminkin eivät tee mitään, koska se kielletään, sillä Liittovaltion kannalta on paras, että Suomi on vararikossa kuten Kreikka ja täten kykenemätön edes haavelemaan erosta Britannian tavoin EU:sta.
      Tälläistä vallan käyttöä on totuttu Suomessa näkemään ainoastaan sotatilassa olleessa valtiossa Jatkosodan aikana, jolloin hommaa pyöritti pieni kabinetti, joka silloin toimi maamme edun kannalta hyvin uhraten TODELLA itsensä poliitikkona ja ihmisenä aina vankeustuomiion saakka. Parhainpana esimerkkinä presidentti Risto Ryti, joka allekirjoitti ns. Ribbentrop sopimuksen ”omissa nimissään” huijaten Saksaa ja Hitleriä, joka itse oli maailman paras huijari ja sopimusten repijä. Suomi halusi irtautua Saksasta elääkseen ja säilyttääkseen kansansa elämän ja tuolloin vielä varmistumattoman itsenäisyytensä, jonka saavuttaminen oli kiinni omista sotilaista ja aseista päätyen Neuvostoliiton ottamaan kantaan siitä, että Suomi säilyköön itsenäisenä valtiona, mutta omat turvallisuus tarpeensa täyttäen kahdenvälisillä sopimuksella Suomen ja Neuvostoliiton välillä.
      Kauka ovat nämä ajat. Nyt katsomme kuin Titanicin uppoamista, jota ei voi kukaan estää, koska oman maamme johtajat haluavat valtion nimeltä Suomi uppovan historian arkistojen hämärään ja vaihtaen tämän periferian peräpohjolaiseksi EU:n liittovaltion syrjäiseksi maakunnaksi, jonka asema taloudellisesti on yhtä hyvä kuin Venäjän etäisimpien kolkkien elintaso.
      Nyt on parempaakin itkemistä, kuin ”kepu pettää aina”, sillä altamme pettää koko suomalainen elämänmuoto, jolloin ei enää ole mitään väliä mitkä verhot ovat lasissa, koska koko maa on paskana ja raunioina kuin Saksa vuonna nolla v. 1945.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.