Teuvo Hakkarainen: Olemmeko me perussuomalaiset heille ihmissaastaa?

Perussuomalaisten varapuheenjohtajat ottivat kantaa eilisiin hallitusneuvotteluihin. Laura Huhtasaari, Teuvo Hakkarainen ja Juho Eerola sanovat, että puolue olisi halunnut jatkaa hallituksessa.

Teuvo Hakkarainen kirjoitti eilen illalla seuraavasti hänen facebook kirjoituksessaan:

Teuvo Hakkarainen

 

 Kokoomuksen neuvotteluhuoneesta kuuluu aplodeja ja iloista naurua. Siellä nautitaan nyt valmiiksi taputeltua kakkua. Oikeudenmukaistako? Ei minun mielestäni. Tulee mieleen, olemmeko me perussuomalaiset heille ihmissaastaa? Ketkähän tässä ovat rasisteja?

Perussuomalaiset olisi halunneet pitää kiinni hallitusohjelmasta. 

Laura Huhtasaari sanoo ylelle, että hallitus kaatui henkilökysymyksiin ja:

”Näyttää siltä, että tämänpäiväinen neuvottelu oli vain kulissia, että päätökset oli jo tehty aiemmin.”

Juho Eerolan mukaan puolue ei enää kelvannut keskustalle ja kokoomukselle ja sanoo näin:

”Olisin kuitenkin uskonut, että järki voittaa.”

Huhtasaari ja Hakkarainen eivät ottaneet kantaa uusien vaalien järjestämisestä. Eerola kommentoi asiaa seuraavasti:

”Jos nyt näyttää siltä, että meidät omasta tahdosta riippumatta heitetään ulos hallituksesta, niin ei se meidän kannatukselle ainakaan pahaksi voi olla. Saattaa olla, että hyvinkin edellisten vaalin kaltaiseen tulokseen päästäisiin, jos tällä lailla menevät tekemään.”

Teuvo Hakkaraisen pitää valitettavana perussuomalaisten lähtöä hallituksesta ja sanoo asian olevan surke juttu sekä:

”Ihmettelen hallituskumppaneita, että noin kevyin perustein heittävät pihalle sieltä.”

Lue Myös

 

2 thoughts on “Teuvo Hakkarainen: Olemmeko me perussuomalaiset heille ihmissaastaa?

  • 13.6.2017 at 10:53
    Permalink

    Hyvä kysymys. Persut nyt on kuitenkin ainut puolue, joka edes jollain tavalla yrittää pitää maan etua. Mikään muu puolue sitä ei tee vaan joku ihmellinen UE, suvaitsevaisuus ja monikulttuuri vouhotus ovat paisuneet täysin käsittämättömiin mittasuhteisiin.

    Mutta olihan menneissä kommunistiyhteiskunnissakin tavallinen kansalainen se systeemin suuri vihollinen. Samalta vähän tuntuu nykyisessä Suomessa.

    Reply
  • 13.6.2017 at 13:23
    Permalink

    Sinänsä mielenkiintoista, että PS:ia ja Halla-ahoa moititaan halusta toteuttaa valikoivaa maahanmuuttoa, mutta ei puhuta halaistua sanaa siitä, että mm. USA, Kanada ja Australia harjoittavat tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa kuin Halla-aho. Australia ei edes ota pakolaisia maaperälleen, vaan kuskaa heidät suoraan naapurisaarelle odottamaan hakemuksen käsittelyä. Samoin, jos on vähäistäkin rikoshistoriaa, niin et välttämättä eläissäsi pääse Australiaan.

    Täällä taas otetaan kaikki avosylin vastaan taustoista pätkääkään piittaamatta ja terroristien riveissä taistelleille järjestetään psykiatrista apua. Täydellisen järjetöntä politiikkaa. Täydellisen järjetöntä.

    Milloin nämä tekopyhät suomalais- ja eurooppalaispoliitikot aloittavat näiden mainittujen maiden hallitusten kaatamisen, koska ne edustavat ”vääriä arvoja”? Vai onko kyseessä taas kerran poliitikkojen kaksinaismoraali ja ulkokultaisuus? Näissä mainituissa maissahan on ne ”läntiset arvot” kuitenkin olemassa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.