Helsingin poliisi on takavarikoinut suuria määriä Rivotril-lääketabletteja

Helsingin poliisi on kevään 2017 aikana takavarikoinut yli 50 000 kpl 2 mg Rivotril-tablettia Helsingin kaupungin alueelta.

Kolmessa rikosasiassa on tällä hetkellä 10 henkilöä tutkintavankeudessa ja heidän osaltaan tutkinta jatkuu edelleen. Esitutkinnassa selvitetään laittomien lääkeaineiden myynti- sekä maahantuontikanavat.

Huumausainerikollisuuden katukauppaan ja välitystoimintaan puuttuminen on yksi merkittävä osa huumausainerikollisuuden torjunnassa. Yleisillä paikoilla tapahtuva katukauppa aiheuttaa häiriöitä yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen, jonka vuoksi näkyvään kauppaan on puututtu.

Normaalin poliisitoiminnan yhteydessä on katukauppaan ja välitystoimintaan kohdistettu valvontaa ja toimenpiteillä on saatu paljastettua laajamittainen huumausaineiksi luokiteltavien lääkepillerien katukauppa.

Helsingin poliisilaitos jatkaa Helsingin kaupungin alueella yleisillä paikoilla tapahtuvaa huumeiden katutason myynnin ja käytön valvontaa.

Lähde: Helsingin poliisilaitois

One thought on “Helsingin poliisi on takavarikoinut suuria määriä Rivotril-lääketabletteja

  • 14.6.2017 at 10:33
    Permalink

    Hyvä noi kun tunnetaan sellaisina lääkeinä jonka vaikutuksen alasena ihmisestä muuttuu hemmetin agressiivinen ja pystyy tekemään mitä tahansa ilman omatuntoa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.