Kahdesta loikkarista tehty rikosilmoitus

1

Perussuomalaisten työmiehen Matti Putkosen mukaan Tiina Elovaarasta ja Simon Elosta on tehty rikosilmoitukset. 

Tiina Elovaara ja Simon Elo loikkasivat perussuomalaisista Uusi vaihtoehto -ryhmään. Elovaara kertoi Ylen A-studiossa tiistaina, että perussuomalaisten puoluekokouksessa olisi tehty sopimattomia tervehdyksiä viitaten natsitervehdyksiin.

Matti Putkosen mukaan puoluekokouksessa ei tehty natsitervehdyksiä ja hän kertoo, että Elovaarasta ja Elosta on tehty ensimmäiset rikosilmoitukset ja kommentoi:

”He syyttivät ihmisiä, joiden kasvot ovat tunnistettavissa ja joilla on perheitä, natseiksi. Se on ollut näiden ihmisarvoa loukkaavaa.”

Putkonen lisää vielä:

”Minun tietooni on tullut rikosilmoituksen teot, ja niitä tehdään ilmeisesti useampia. En kerro vielä, ketkä ovat rikosilmoituksia tehneet.”

Lisäksi Putkonen kertoo Elovaaran ja Elon olleen itse kokouspaikalla, kun siellä käsiteltiin tulevia presidentinvaaleja ja puhemiehistöltä pääsi karkaamaan tilanteessa homma käsistään useiden mielipiteiden takia. Puhemiehistö esitti, että kädennostoäänestyksellä viedään homma eteenpäin ja Putkonen lisää:

”Tuollaisia kuvia saa joskus jokaisesta luokkahuoneesta.”

Putkonen toivoisi Elovaaran ja Elon pyytävän julkisesti anteeksi näiltä ihmisiltä ja sanoo:

”Se on todella ihmisyyttä loukkaavaa ja raaka väite.”

Asiasta uutisoi: verkkouutiset

Näkökulma: Uuden vaihtoehdon luuserit

1 KOMMENTTI

  1. No, näiltä nilkeiltä voi odottaa mitä tahansa -loikkaripetturit eivät selvästikkään ymmärtäneet tekonsa jälkiseurauksia, en ole KOSKAAN nähnyt suomalaisissa samanlaista raivoa ja vihaa mitä tämä maanpettureiden vastuunpakoilu aiheutti -viha ei rajoitu persujen kannattajiin vaan koko kansa (rikolliskumppanit poislukien) pitävät vastuunpakoilijoita pettureina -TÄYSIN OIKEUTETUSTI!

    -Nyt nämä pellet yrittävät siirtää huomiota pois itsestään jauhamalla paskaa jostain käsien heiluttamisesta! -MIETTIKÄÄ NYT MITÄ SAATANAN LUUSEREITA!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.